FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 1-0

VIDEO 5 reacții inedite ale lui Șumudică de la conferința de presă » După o glumă sinistră, a anunțat un supertransfer

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 23:21

Marius Șumudică a ținut o conferință de presă pestriță după succesul cu Steaua, 1-0, în care a vrut să atingă toate subiectele momentului din jurul clubului. El a anunțat că Budescu rămâne la Astra și din iarnă, l-a lăudat pe Alexandru Stan și a făcut o remarcă tragicomică după atentatele de la Istanbul. 

...despre transferul lui Budescu la Steaua: "Nu știu ce a vorbit cu domnul Gigi Becali, dar eu vă spun un lucru. Dacă Budescu reziliază contractul cu chinezii și eu voi rămâne la Astra, atunci și el va rămâne alături de mine".

...despre apariția pe coperta revistei Ligii: "Suntem buni! Uitați ce scrie aici în revista Ligii! "Cel mai bun!". Dar nu eu sunt cel mai bun, ci băieții. Ei m-au făcut pe mine să ajung cel mai bun. E una dintre cele mai frumoase reviste pe care am văzut-o. E una dintre cele mai frumoase săptămâni din viața mea".
revista

...despre transferul lui Alexandru Stan de la Astra: "Turcii m-au întrebat de Alexandru Stan. Dintre toți jucătorii, turcii m-au întrebat doar de Stan. Eu îl car după mine de la 18 ani de când era la FC Național. Am încercat eu să aduc fundaș dreapta, ba l-am adus pe Vanghelis, Vanghelov. Nici nu mai știu cum se numește (n.r. Kristi Vangjeli). Stan e de departe cel mai bun, mi-a marcat și gol acasă cu Plzen, i-a dominat pe ăia de la Roma de nu puteau să-l prindă. Ăsta e talentul meu în vestiar. Sunt copiii mei! Îi iubesc pe toți. Ei mi-au dat totul".

...despre atentatele de sâmbătă de la Istanbul: "Cum să nu-ți fie frică? N-ai văzut că te duci să bei o cafea și te trezești că ai mâna vizavi cu ceasu' pe ea".

...despre suporterii prezenți la meciul cu Steaua: "Da, au fost senzaționali. Extraordinari! Trei sferturi au aplaudat-o pe Steaua!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
sexilian
sexilian  •  14 Decembrie 2016, 18:15

SUMI nu mai da .......

ion2010
ion2010  •  12 Decembrie 2016, 09:59

Despre faptul ca si-a batut joc de fiul patronului la conferinta nu scrieti?

kuna
kuna  •  12 Decembrie 2016, 04:05
Postat de tzusti_reloaded pe 12 Decembrie 2016, 02:58

TU AI IMPRESIA CA YO NU AM SENZATII DE GREATA..DA CE POT SA FAC? NU I POT LUA LA RAND PE TOTI..MACAR NOI ASTIA DE VEDEM ALTFEL.. SA NE CONVINGEM PRIN CEEA CE FACEM..PE CEI APROPIATI..PI NET ..ZAU CA NU CONVINGI PE NIMENI DACA NU STIU CINE ESTI SI N AU PUTEREA EXEMPLULUI. :))))))))) PS: DUPA ASTA MA GHIDEZ "The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion." -Albert Camus

tzusti unde este rebeliunea citata din camus? pasivitatea la vot?.....rebeliunea fata de sistemul de care esti dependent daca o faci prin ignoranta sau boicot nu da nici un rezultat aia tot ies ca viermii...ce incerc eu sa zic e ca daca intorci spatele la sistem nu inseamna ca nu mai traiesti in el..il ignori...inchizi ochii si il lasi pe vecinu de la 4 spalat pe creier cu ponta capatos si cruduta sa iti influenteze viata..ceea ce zici tu ar fi valabil daca ai putea fi liber, independent de sistem

Vezi toate comentariile (53)
Comentează