FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - CEAHLĂUL 1-0

VIDEO 9 din 9 » Ieşenii, la a treia victorie consecutivă: 1-0 cu Ceahlăul

Semenenko (în duel cu Monroy) a încercat și el poarta în dese rînduri // Foto: Mediafax
Semenenko (în duel cu Monroy) a încercat și el poarta în dese rînduri // Foto: Mediafax

Articol de - Publicat duminica, 18 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 17 noiembrie 2012 22:25

Iaşiul a obţinut aseară a 3-a victorie consecutivă, reducînd la tăcere Ceahlăul după o repriză secundă superofensivă. Trupa lui Ciobi a început să viseze la salvarea de la retrogradare.

Spectatorii moldoveni s-au dus cu tolba plină de aşteptări în Copou pentru a vedea echipele ce-au înscris 5, respectiv 7 goluri în ultimele două runde ale Ligii 1. Actorii n-au confirmat în primul act apetitul ofensiv etalat în partidele precedente, jocul ritmat arătat nefiind tradus pe tabelă din cauza ocaziilor irosite.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cele mai mari oportunităţi au fost semnate de către Bădescu, bară, minutul 19, şi reluare scoasă de Creţu de pe linia porţii, minutul 23, respectiv Herghelegiu, minutul 20, care n-a reuşit să reia din careul mic.

Dominaţi în prima repriză, ieşenii au ieşit cu altă atitudine de la cabine. Iar efectul a fost imediat. În doar 13 minute, gazdele au avut un gol, prin Milea (48), o ratare singur cu portarul, prin Herghelegiu (50), şi-un penalty, executat în bară de către Tincu (58)!

Ceahlăul a încercat egalarea, însă Stana şi Lukanovici nu l-au învins pe Irimia. Finalul a readus gazdele în prim-plan. S-a terminat numai 1-0 pentru că Pătulea (69), Onofraş (74 şi 77) şi Ciucur (87) n-au găsit ţinta din superpoziţii.

Luni vin banii!
Cele trei succese consecutive obţinute de fotbaliştii ieşeni i-au convins pe şefii clubului din Copou să deblocheze salariile blocate de două luni. Astfel, mîine, elevii lui Ciobotariu vor încasa o parte din contractele pe lunile septembrie şi octombrie. Herghelegiu şi compania au printre cele mai modeste venituri din Liga 1, între 800 şi 3.000 de euro lunar.

1 punct din 24 posibile a obţinut Ceahlăul în cele 8 deplasări din acest campionat, golaveraj 6-20. La acest capitol, trupa lui Enache e cea mai slabă din Liga 1. Singurul teren de unde nemţenii s-au întorşi neînvinşi a fost la Severin, 1-1

"Am dominat clar, mai ales în repriza secundă. Din păcate, am irosit din nou foarte multe ocazii. Cel mai mulţumit sînt de faptul că de trei etape nu primim gol" (Liviu Ciobotariu, antrenor CSMS Iaşi)

"Acest grup unit merită să rămînă în prima divizie. Dacă vom rămîne modeşti şi muncitori, avem şansa noastră" (Liviu Ciobotariu, antrenor CSM Iaşi)

"Sînt un pic bulversat de diferenţa dintre cele două reprize, dar fotbalul ne-a dat peste nas pentru că nu l-am tratat cum se cuvine în partea secundă" (Costel Enache, antrenor Ceahlăul)

537871-csms-ceahlaul.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  18 Noiembrie 2012, 01:12

Ca la noi la nimeni.... auzi, blocasera salariile :)), de parca le dau din marinimie :)). RUSINOS!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează