FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CHIAJNA 4-1

VIDEO A murit cimitirul elefanţilor! » Concordia a fost carne de tun sub Tîmpa, 1-4 cu Braşov

Constantinescu a făcut un meci perfect aseară, ajungînd la cota 4 în clasamentul golgeterilor // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)
Constantinescu a făcut un meci perfect aseară, ajungînd la cota 4 în clasamentul golgeterilor // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)

Articol de - Publicat sambata, 13 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 septembrie 2014 23:50

Trupa lui Şumudică s-a făcut de rîs în principal din cauza veteranilor Lovin, Cristea şi Maftei, cîndva piese de bază la Steaua, Dinamo şi, respectiv, Rapid.

Germania - România, la sub 21 de ani, s-a încheiat 8-0, dar s-a terminat bine pentru puştii lui Moldovan, faţă de cum s-a jucat. Meciul de la Magdeburg s-a repetat ieri la Braşov. Cu trupa lui Szabo în rol de nemţi şi cu echipa lui Şumudică pe post de copii neinstruiţi şi impotenţi în ale fotbalului.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

Pe teren au existat doar "stegarii", care au închis ostilităţile într-o jumătate de oră. Diulgherov a făcut antireclamă străinilor din Liga 1, a căzut în fund şi i-a oferit lui Constantinescu şansa de a finaliza în stil Ronaldo, după care Maftei "şi-a anunţat" oficial cererea de pensionare, cînd a judecat bătrîneşte tackling-ul asupra puştiului Enceanu şi a comis penalty-ul din care s-a făcut 2-0.

De aici pînă la final a fost o bătaie de joc a ardelenilor la adresa adversarilor lor. Constantinescu şi Leko au marcat şi ei, după care scorul putea atinge cote demne de Guinness Book, însă Rîmniceanu a făcut minuni.

Pentru ca umilinţa Concordiei să fie totală, pe final şi-a făcut "numărul" şi Adrian Cristea. Cîndva fusese prinţ, dar alintarea nu mai poate fi actuală cînd ai cîteva kilograme bune în plus şi cînd ratezi un penalty în stil Rîpă la Sofia.

7 puncte din 12 posibile a făcut FC Braşov cu Szabo pe bancă, faţă de un punct din 9 cu Ţălnar

4 goluri a marcat Chiajna cu Şumudică antrenor în ultimele 10 meciuri de L1, dintre care două au fost înscrise cînd adversarul, Oţelul, era în inferioritate

452 de minute consecutive fără gol marcat a avut Chiajna în actualul campionat, pînă la reuşita de aseară, din minutul 86, a lui Henrique

"Nu ştiu dacă Marius Şumudică va renunţa, nu ştiu ce decizii va lua conducerea, cert e că am început prost acest sezon" (Bogdan Andone, secund Chiajna)

"Chiajna arată ca o echipă scăpată de sub control, domină haosul... În zilele următoare vom lua măsurile care se impun pentru a redresa situaţia. Dacă e posibilă schimbarea lui Şumudică? Ne vom întîlni, vom discuta şi vom vedea ce decidem, e clar că e nevoie de schimbări" (Narcis Răducan, manager general Chiajna)

"E o victorie mare fiindcă nu e rodul hazardului, ci în urma unui joc consistent al nostru. Le mulţumesc băieţilor pentru cum au jucat, dar e bine să rămînem modeşti" (Adrian Szabo, antrenor FC Braşov)

633665-brasov-chiajna-4-1.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
cipriherman
cipriherman  •  16 Septembrie 2014, 02:51

Nea Pitzi, pari ingandurat, simti presiune???? Parerea mea e ca Sumi merita sa fie selectioner Peste tot pe unde a fost a avut rezultate, e bine educat, nu injura, merge la b(is)erica. Va rog frumos, aratati putin respect pentru parul grizonat. Vina pentru situatia actuala este numai a lui Chirila. Daca pleca cu o etapa mai repede azi nu mai radea lumea de aceasta somitate

georgiatl
georgiatl  •  14 Septembrie 2014, 19:58

Marcatorul oaspetilor a fost notat doar cu 3 ...in comparatie cu A Cristea - 2, dupa ce a tras lamentabil un penalty...

adrian_hora
adrian_hora  •  13 Septembrie 2014, 22:50

ce a mai declarat sumudica dupa meci? a cui a mai fost vina de data asta? a , chiar asa - a mai injurat vreun reporter?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează