FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

VIDEO A pierdut golul din derby » Arbitrul partidei a trecut alt marcator la reuşita Stelei :O

Bourceanu înscrisese în Grant al 6-lea lui gol în prima divizie, însă Colțescu i-a
Bourceanu înscrisese în Grant al 6-lea lui gol în prima divizie, însă Colțescu i-a "șters" o reușită

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 18 aprilie 2013 01:05

Bourceanu nu va figura ca marcator în Giuleşti, întrucît Colţescu a trecut în raport "Abrudan, autogol".

Căpitanul roş-albaştrilor tocmai marcase golul egalizator cînd era cel mai vehement stelist împotriva întreruperii derby-ului din cauza incidentelor. Partida a continuat şi golul său de 1-1, înscris cu stîngul, a rămas ca fiind oficial.

VIDEO: Vezi AICI golurile din derby!

Surpriză neplăcută, însă, pentru Alex Bourceanu. Reuşita lui nu va rămîne în statistica unui sezon în care Steaua va cîştiga titlul cu numărul 24. Motivul? Arbitrul Sebastian Colţescu l-a trecut ca marcator pe Abrudan, stoperul rapidist care a deviat mingea şi l-a derutat pe Pecanha.

Bourceanu rămîne cu două goluri în acest campionat, cel din tur cu Rapid, care a adus victoria Stelei în minutul 90Ă6, şi cel de la Piatra Neamţ, la victoria 4-3, cînd a înscris din lovitură liberă.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Nu crede-n Bourceanu
Florin Lovin pune sub semnul întrebării corectitudinea lui Alex Bourceanu, care i-a cerut arbitrului să continue derby-ul Rapid - Steaua, în ciuda incidentelor din tribune şi de pe teren: "Dacă se băteau pentru titlu, făceau fix ca mine în 2008 şi ieşeau imediat de pe teren. Nu vreau să-l jignesc pe Bourceanu, îl admir ca jucător şi ca persoană, dar cînd eşti în situaţii limită creierul reacţionează altfel".

De vineri, bilete la case
Oficialii din Ghencea au anunţat că începînd de vineri, de la ora 10:00, fanii îşi vor putea cumpăra tichete la partida de luni cu Petrolul. "Biletele se vor găsi atît la Arena Naţională, atît în Ghencea", au precizat cei din staff. Preţuri: 10 - 15 lei la peluze, 20 - 30 de lei la tribuna a II-a, 75 - 150 la tribuna I şi zona VIP.

INBOX:
- Mihai Stoica a precizat că va face apel la decizia Comisiei de Disciplină, care l-a suspendat 5 luni după incidentele din Giuleşti: "Am de plătit 10.000 de lei pentru un scaun şi nu mai am voie să intru pe teren şi la vestiare timp de 5 luni. Chiar sînt curios ce scrie în motivarea de la Ligă". După problemele cu fanii Rapidului, clubul din Grant va juca următoarele 6 etape fără spectatori şi are de plătit o amendă de 70.000 de lei.
- Reghecampf după declaraţiile lui Boloni: "Loţi greşeşte pentru că e dezinformat. Nu am cum să mă supăr pe dînsul, dar o să avem o discuţie şi vom regla aceste probleme". Boloni îl criticase pe Reghe după ce tehnicianul stelist avusese mai multe contre verbale cu Piţurcă.
- Paul Pîrvulescu urmează să facă zilele viitoare un nou set de investigaţii după ce a părăsit terenul accidentat la meciul cu CSMS Iaşi, 3-1. El a suferit o contuzie pulmonară, fiind indisponibil cel puţin pentru încă o săptămînă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
samartinean
samartinean  •  18 Aprilie 2013, 16:45

Ma oameni buni, a fost deviere decisiva....daca o devia acolo Rusescu era golul lui....Abrudan ia schimbat cu totul directia mingi....Uitativa pe reluari unde trebuia sa mearga mingea si unde a mers....si "paradise3net", daca ne bateati ne fiti bagat probabil mortu in casa....da la cum ati jucat in prima repriza nu prea aveti ce comenta...

vandersaar
vandersaar  •  18 Aprilie 2013, 12:42

Foarte multe comentarii comuniste. Concret, ce sa te astepti de la niste animale ?

vladutz13
vladutz13  •  18 Aprilie 2013, 11:41
Postat de paradise3net pe 18 Aprilie 2013, 10:41

Mai deviat a fost sutul lui Rusescu din meciul cu Copenhagen decat sutul lui Bourceanu. Sa treaca ei la statistici ce vor, Pt mine Bourceanu le-a bagat mortu-n casa. Mingea era pe poarta, asta e tot ce conteaza.

mie nu mi s-a parut deloc deviat la Copenhaga... m-am tot uitat la faza aia incercand sa ma lamuresc.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează