FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - PETROLUL 1-0

VIDEO A semnat sentinţa » Bărbuţ a adus victoria Timişoarei, 1-0, şi a mărit ecartul față de Petrolul la 17 puncte

Articol de - Publicat sambata, 27 februarie 2016 00:00

Într-un decor pustiu, cele două formaţii au pus în scenă o primă jumătate de oră rapidă şi dură, trezită de nevoia de puncte înainte de play-out.

Ritmul alert a şters orice urmă de luciditate, cu mingi aruncate la întâmplare, dintr-un teren în celălalt, ca într-o partidă de ping-pong între asiatici.

"Bă Cristi!"

La capătul unei bâlbâieli în careul "lupilor" s-a născut şi prima ocazie: Bărbuţ s-a trezit singur în opt metri, a reluat puternic, fără să cadreze însă mingea pe spaţiul porţii (20). Pe o arenă aproape goală, din tribune răzbeşte - în dese rânduri - o replică virală pe internet în ultimul timp, la adresa lui Bărbuţ: "Cristi, bă Cristi!". Şi Cristi a fost. Angajat excelent de Ovidiu Popescu, Bărbuţ n-a mai ratat şi l-a învins pe Cobrea (42). 1-0! (VIDEO)

Reuşită care n-a trezit partida în repriza secundă. Aceleaşi dueluri puternice la mijlocul terenului, însoţite de o uşoară disperare a Petrolului şi încercări eşuate ale bănăţenilor de a lovi pe contraatac. Llorente a bifat o ocazie târzie, cu un şut puternic de la distanţă, parat de Cobrea. Partidă cu gust amar pentru ploieşteni, care au cedat pe Bega, chiar în faţa formaţiei care - la debut de play-out - ocupă ultima poziţie salvatoare.

caseta

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
846167745506403
Emanuel Kraus  •  27 Februarie 2016, 11:50

Dezolant... 350 de spectatori. La ce Doamne iartă-mă mai faci fotbal în România? Pentru autorități și staff-ul echipei plus neamuri și cuscri? N-ar trebui să existe echipe care nu aduc oamenii la stadion. Indiferent despre ce echipa e vorba, fără nicio concesie. Ca în provincie astfel de formații sunt susținute de primării. Banii aia ar putea merge la servicii ori infrastructura...

dora
dora  •  27 Februarie 2016, 10:26

Nu misca nimic nou venitii la retrogadata Petrolul. Eu as fi jucat cu tineretul sezonul de primavara la Ploiesti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează