FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 2-1

VIDEO A venit toamna şi la CFR » Clujenii au pierdut ieri primul meci după aproape trei luni de invincibilitate în Liga 1, 1-2 cu Viitorul

Articol de - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 00:00

Băieții lui Hagi au început tare meciul cu CFR. La pauză aveau deja 2-0 din primele două penalty-uri primite în acest campionat. În chiar ultima etapă a turului!

Mai întâi, Gabi Iancu, vârf fără gol din primul joc din actualul sezon, a deschis scorul dintr-un unsprezece metri scos tot de el. Rus a întins mâna spre mingea șutată de fostul stelist, Gabi a înscris (21). Apoi, în ultimul minut de prelungiri al reprizei, Nascimento l-a dărâmat pe Marin, Găman a dat din nou corect penalty, transformat de Chițu.

Click aici pentru VIDEO!

CFR, gol târziu

După pauză, Viitorul a făcut pasul înapoi și oaspeții s-au aruncat în atac. Un șut al aceluiași Nascimento, respins prost de Râmniceanu, a fost reluat alături de Omrani. După care Larie a tras puțin pe lângă poartă dintr-o lovitură liberă pe care a bătut-o plasat, aproape de bara dreaptă (63).

Însă "Regele" a mutat și el, anihilând avântul clujean. Iar Florinel Coman şi Chițu au semănat panică prin defensiva adversă. Dincolo, Bud a marcat după ce a ratat incredibil cu poarta goală (84), dar era târziu.

S-a terminat 2-1, iar Viitorul urcă la 3 puncte în spatele liderului Steaua.

10 partideconsecutive fără înfrângere în Liga 1 avea CFR până la meciul de aseară. Precedentul eşec: 1-3 cu FC Botoşani, pe 31 iulie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  22 Octombrie 2016, 11:35

Nu a venit nici o *toamna* ,CFR a jucat bine mai ales dupa pauza , avut ocazii ,a fost la un pas de a egala. A gresit in prima repriza la cele doua 11 metri. La prima portarul a fost pe faza si un pic si o respungea.Alta era partida. Nu-mi fac probleme ,joc mai inchegat ,mai tehnic nu are nici o alta echipa. Succes CFR!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează