FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - MEDIAŞ 2-1

VIDEO A venit ursul! » Intervenţiile lui Miron i-au asigurat Ceahlăului victoria cu Gaz Metan, 2-1

Articol de - Publicat sambata, 20 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 19 octombrie 2012 23:43

Nemţenii au reuşit să obţină cele trei puncte după o evoluţie senzaţională a portarului Miron


Moldovenii au început în forţă, Constantinescu a căutat cu insistenţă poarta, însă noul portar al Gazului, croatul Loncarici, s-a întins şi a scos de la vinclu şutul căpitanului gazdelor (2). Băieţii lui Enache au continuat forcing-ul şi au punctat. Ichim a scăpat din marcajul fundaşilor "găzari", la un corner, şi a trimis cu capul din 6 metri (4): 1-0! Apoi s-au potolit. Treptat, banda lui Pustai a pus stăpînire pe joc şi putea egala, dar Bawab a ratat singur cu Miron (20).

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

După pauză, Eric şi compania au ieşit de la vestiare mult mai motivaţi, iar capriciosul brazilian a şi marcat, după un şut ce s-a vrut centrare, de la 25 de metri (53): 1-1! Oaspeţii nu s-au bucurat însă prea mult. Frăsinescu a vrut să rezolve elegant o fază în apărare, a pus stupid mîna pe minge, arbitrul Comănescu a dictat 11 metri, iar faza a fost rezolvată de bosniacul Golubovici (59): 2-1!

Beneficiind şi de intervenţiile extraordinare ale portarului Miron, Ceahlăul a păstrat avantajul pînă la final şi s-a îndepărtat, măcar pe moment, de poziţiile care dau frisoane şi trimit la matineu.

"Media de înălţime din apărarea noastră nu ne dă voie să primim goluri din faze fixe! Am fost neglijenţi atît în apărare, cît şi în atac"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"Nu îmi place cum joacă echipa mea, nu o să îmi placă niciodată! Nu pot spune că sînt mulţumit, asta ar însemna să mă complac într-o stare anume şi nu e o atitudine profesionistă!"
Costel Enache, antrenor Ceahlăul

"Nu avem ce să ne reproşăm! Cînd o să mă las de fotbal, o să mă fac arbitru, să îi învăţ eu să arbitreze. Nu a fost penalty! Frăsinescu a fost împins şi d-aia a pus mîna pe minge!"
Eric, mijlocaş Gaz Metan

Enache s-a suit pe masă
Antrenorul nemţenilor a fost trimis în tribună de "centralul" Comănescu în prima repriză. Tehnicianul a protestat la o decizie a arbitrului, după o accidentare a lui Aloisio, iar oficialul l-a eliminat pe antrenorul moldovenilor. Costel Enache şi-a condus apoi echipa din spatele gardului, fiind suit pe o masă adusă de la vestiare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fcbm
fcbm  •  22 Octombrie 2012, 00:18

Enache l-a provocat intentionat pe arbitru sa-l elimine.. ...doar etapa viitoare jucam cu Dinamo....

hystory
hystory  •  20 Octombrie 2012, 18:18

La Gazu' toata problema este antrnorul Pustai. Daca in primii ani toata lumea l-a laudat si-l vedeam cu totii un antrnor tanar si promitator , acum ne dam seama ca el in loc sa evolueze a involuat. De ani de zile stie ca are mari , da mari probleme cu apararea dar nu poate sa le rezolve , este incapabil sa faca asta.Are cea mai inalta aparare din campionat dar Gazu' primeste gol cu capul din careul de 6 metrii.O intrebare mai am , domnule profesor, va place atat de mult VINUL incat sa sacrificati in asa hal pregtirea acestei echipe destul de iubite si nu doar in Medias.Poate totusi om schimbare ar tebuii facuta la nivelul conducerii tehnice. Sabau e de acum liber. Se aude domnule HOROBAAAA.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează