FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CHIAJNA 1-1

VIDEO Același nărav » Stoichiță nu reușește să-i facă pe "lupi" să și cîștige: doar 1-1 cu Chiajna

Genev (nr. 3) a ratat pe final o mare ocazie
Genev (nr. 3) a ratat pe final o mare ocazie

Articol de - Publicat marti, 10 noiembrie 2015 00:00

Prahovenii au dominat, însă fără efect pe tabelă. Epilogul etapei s-a disputat, aseară, la Ploiești, unde Chiajna a mers să profite de forma slabă a gazdelor și să adauge trei puncte la vistierie.

Partida a început foarte prost pentru Mihai Stoichiță și elevii lui, iar Concordia a trecut în avantaj după nici un sfert de oră. Serediuc a făcut ce-a vrut cu Faug-Porret și a pus mingea în vinclul lui Pecanha: 0-1!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ilfovenii au crezut că e suficient și au făcut pasul înapoi, iar prahovenii au început cursa după egalare. Nepomuceno, Benga și Varga au ajuns la finalizare, însă fără a-i da emoții lui Iacob.

Echilibrul s-a restabilit pe tabelă la ultima fază a primei reprize, cînd Mamele și Sîrghi l-au pierdut din marcaj pe Zoubir, iar acesta a fructificat pasa lui Moussa și a înscris: 1-1!

Partea a doua a debutat tot cu gazdele la conducerea jocului, dar Moussa a irosit o șansă bună imediat după reluare. Chiajna s-a speriat și a început să forțeze și ea, fără a mai găsi drumul spre poarta Petrolului.

Prahovenii puteau totuși cîștiga, însă Genev și-a arătat limitele (78). S-a terminat fără nici o învingătoare, o partidă modestă cu puțin fotbal.

Revoltă în oraș

Fanii Petrolului au protestat înaintea partidei, ieșind pe străzile orașului. Cei aproximativ 500 de suporteri s-au plîns de situația în care a ajuns echipa și au scandat împotriva finanțatorului Dan Capră, pe care-l consideră răspunzător. Membrii galeriei au aprins torțe și fumigene și au cerut ca finanțatorul să fie anchetat!

"Puteam să luăm toate cele trei puncte, aș fi fost și mai fericit. Totuși, nu știu ce s-a întîmplat cu noi după pauză, le-am dat ocazia adversarilor să vină peste noi"
Tiberiu Serediuc, mijlocaș Chiajna

"Anumiți jucători m-au făcut să trăiesc intens acest meci. Nu e normal să nu faci ceea ce eu te învăț, asta îmi ridică niște semne de întrebare. Sper să arătăm mai bine după această pauză competițională"
Mihai Stoichiță, antrenor Petrolul

"Terenul ne-a fost principalul dușman! Noi suntem o echipă tehnică, nu de forță, motiv pentru care nu ne-am putut face jocul"
Cornel Țălnar, antrenor Chiajna

"Cît ghionion putem avea! Chiajna ne-a dat un supergol, în rest n-a arătat nimic, la fel de lipsiți de șansă am fost și cu ASA, și cu Dinamo. Eu tot mai cred că ne putem salva"
Peterson Pecanha, portar Petrolul

petrolul chiajna 1 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  10 Noiembrie 2015, 16:19

Care, ca *** au venit la ciupeala, au tras de timp din prima repriza, de la 0-1 si acum cica puteau sa ia trei puncte. cata nesimitire si ce obraz de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close