FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - GAZ METAN 1-1

VIDEO ACS Poli - Gaz Metan 1-1 » În inferioritate numerică, Gaz Metan a fost la un pas de revenire pe terenul Timișoarei

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 21:54

ACS Poli Timișoara și Gaz Metan Mediaș au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 22 din sezonul regulat al Ligii 1.

VIDEO / TEXT » ACS Poli - Gaz Metan Mediaș 1-1
Au marcat: Doman '66/Buziuc '76
*Rugasevici a fost eliminat în minutul 62

Prima repriză a fost lipsită de evenimente, însă echipele au jucat mai deschis în partea a doua, când Eric a avut o primă ocazie importanță de a marca la puțin timp după pauză.

Oaspeții au rămas cu un om mai puțin pe teren în minutul 62, când Rugasevici a văzut al doilea cartonaș galben și a fost trimis la cabine.

ACS Poli a deschis scorul în minutul 66, când Doman a primit o pasă excelentă de la Artean și l-a învins pe Pleșca printr-un șut la colțul scurt.

Gaz Metan a restabilit egalitate zece minute mai târziu, când Buziuc a profitat de o serie de erori din defensiva timișorenilor și a reluat din fața porții. Este prima reușită în Liga 1 pentru atacantul de 22 de ani. Oaspeții au fost la un pas să dea lovitura, în minutul 79, dar șutul lui Muntean a lovit bara.

Gaz Metan rămâne pe locul 4, la cinci puncte în spatele lui CS U Craiova și la patru în fața celor de la CFR, în timp ce Poli Timișoara părăsește ultimul loc, dar este la egalitate cu ASA Târgu Mureș.

Echipele de start:

ACS Poli: Straton - Străuț, Bocșan, Cînu, Șeroni - Artean, Soljici - Bărbuț, Croitoru, Doman - Drăghici
Rezerve: Curileac, Neagu, Novak, Fucek, Popovici, Bîrnoi, Almeida
Antrenor: Ionuț Popa

Gaz Metan Mediaș: Pleșca - Crețu, Trtovac, Onanga, Rugasevici - Zaharia, Tahar, Bic - Munteanu, Sikorski, Eric De Oliveira
Rezerve: Greab, Romeo, Cristea, Danci, Lupu, Petre, Buziuc
Antrenor: Cristi Pustai

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
749913671784643
Razvan Marcel  •  06 Februarie 2017, 21:31

Sa fim sinceri,Gazul nu are ce cauta intre primele 6,simulari ,lovirea adversariilor cu cotul.E echipa de locul 10.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează