FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - ASTRA 0-0

VIDEO Afară din Europa! » Fotbalul a fost chinuit rău de tot la Tîrgu Mureş: ASA - Astra 0-0

Denis Alibec a fost aproape invizibil în meciul cu ASA
Denis Alibec a fost aproape invizibil în meciul cu ASA

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 noiembrie 2014 22:59

Cele două formaţii s-au încurcat una pe alta: ambele sînt clasate pe locuri ce nu garantează prezenţa în cupele continentale.

Nici prima victorie din istoria clubului în grupele Europa League n-a deblocat-o pe Astra. Echipa plină de fantezie din sezonul trecut a devenit urîtă, se chinuie să mai bată pe cineva. Succesul cu Dinamo Zagreb mai mult a păcălit.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Realitatea e că giurgiuvenii au în continuare probleme mari. Internaţionalul Enache, creativul şi imprevizibilul Budescu există pe teren, dar nu mai amintesc aproape deloc de fotbaliştii care erau în stagiunea trecută sau în debutul acesteia. Ambii s-au transformat mult în rău!

Pînă şi Protasov a suferit o metamorfoză stranie. Fără rezultate grozave în jumătatea de an în care a pregătit-o pe Steaua, antrenorul ucrainean rămăsese în memoria roş-albaştrilor drept un tip care îşi eliberează jucătorii de prea multe sarcini şi ale cărui echipe produc spectacol. Se pare că timpul l-a mai schimbat.

Astra lui e la a treia remiză la rînd şi dintr-o candidată la cîştigarea campionatului a devenit egala unei nou-promovate precum ASA.

Formaţia experimentată şi agresivă a lui Pustai s-a temut un pic de vicecampioana-fantomă din Giurgiu şi s-a mulţumit cu remiza. Ardelenii l-au păstrat pe bancă pînă la sfîrşit pe Zicu, antrenorul lor l-a sacrificat la pauză şi pe Bumba pentru un jucător mai sigur, Voiculeţ.

Renumele Astrei încă mai funcţionează, adversarele tot mai privesc egalurile cu Budescu şi cu ai lui drept rezultate pozitive. E norocul pe care-l mai are Protasov!

"A venit vremea meciurilor urîte. Nu pot spune că sînt nemulţumit de acest egal dacă mă uit la aspectul jocului, a fost un meci de uzură fără faze spectaculoase, cu prea puţine ocazii" (Cristian Pustai, antrenor ASA)

"Sînt nemulţumit de acest egal pentru că noi am venit să cîştigăm. Din păcate, nu s-a putut mai mult, trebuie să ne gîndim deja la următoarea partidă" (Gabriel Enache, mijlocaş Astra)

"Este un punct cîştigat pentru că am mai jucat un meci în Europa League acum trei zile. Nu avem un lot numeros pentru a putea odihni jucători, aceasta-i situaţia" (Oleg Protasov, antrenor Astra)

643162-asa-astra-0-0.jpg

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Decembrie 2014, 06:27

am dat intamplator de acest articol, am facut un remember, la fel de intamplator, pentru ca am vazut cam 30 de minute din acel match. si, am vazut Nimicul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează