FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - SĂGEATA 1-1

VIDEO Amînare la execuţie » Fanii Universităţii s-au războit cu Ganea, iar Săgeata a scos un punct la Cluj, 1-1

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2013 22:52

Golul căpitanului Szilagyi a întîrziat demiterea tehnicianului, care a adunat trei puncte în 9 etape


Doar două minute au îndurat fanii "şepcilor roşii" în debutul partidei cu Săgeata şi apoi au început duelul verbal cu Ionel Ganea, pe care nu-l mai doresc pe bancă. Penalty-ul acordat cu uşurinţă de Colţescu, după căderea teatrală a lui Mihai Roman II, a înteţit corul contestărilor din peluză (6).

Click aici pentru VIDEO!

Viorel Dinu, jucătorul pe care "Ganezul" l-a ţinut pe bară în sezonul trecut, a deschis rana sîngerîndă a Universităţii. Bucşa a reluat în bară după serviciul lui Cristocea (8), contabilizînd o pală de dezamăgire.

Sub un potop de injurii şi fluierături din partea galeriei, Ganea a rămas să se războiască cu asistentul Valentin Avram, care l-a lăsat pe Florean s-o zbughească din bandă pe contraata, dar serviciul ideal a fost irosit de Roman în bară (17). Ironică, galeria Universităţii a cerut un nou gol, dar băieţii lui Selymes au părut o trupă de puştani naivi, irosiind orice ocazie ivită dintr-o posesie net superioară.

În repriza secundă, clujenii au scos primii masca de oxigen, după ce Cristocea l-a servit ideal pe căpitanul Szilagyi în careul mic, 1-1 (52). Apoi, un duel surd între cele două echipe a omorît orice realizare tehnică. După verdictul dur al fanilor, urmează sentinţa conducerii clujene. Trei puncte în 9 etape nu pot decît să scoată cuiul de siguranţă la ghilotina ce stă deasupra lui Ionel Ganea.


Penalty foarte uşor acordat
Arbitrul Sebastian Colţescu s-a pripit în debutul meciului cînd a apreciat că Mihai Roman a fost busculat în careu de Veselovsky. Reluările TV au arătat că atacantul Săgeţii a accentuat căderea, iar portarul slovac nu poate fi acuzat nici măcar de imprudenţă. Şi asistentul Valentin Avram a avut două faze de judecat la limită în prima repriză, pe care însă le-a apreciat corect. U a primit al patrulea penalty din acest sezon, iar toţi cei 3 portari folosiţi de Ganea au provocat cîte o lovitură de pedeapsă, Dolha, Niculescu şi Veselosvky

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  28 Septembrie 2013, 10:57
Postat de euce pe 28 Septembrie 2013, 10:15

juvetaele ne-a executat,asa sa aiba parte.......

lasa vrajeala,degeaba aveti stadion de C L voi n-aveti echipa sa rezistati in LIGA

euce
euce  •  28 Septembrie 2013, 10:15

juvetaele ne-a executat,asa sa aiba parte.......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează