FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - OŢELUL 3-0

VIDEO Arma secretă 2 » Concordia s-a impus prin ”dubla” lui Mihai Dina şi golul lui Purece în meciul cu Oţelul, 3-0

Dina face 2-0 în fața lui Ma-Kalambay, o victimă sigură
Dina face 2-0 în fața lui Ma-Kalambay, o victimă sigură

Articol de - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 februarie 2015 22:55

Vîrful ilfovenilor poate împrumuta supranumele fostului fotbalist argeşean Moiceanu: a înscris două goluri, primul la 15 secunde după ce a intrat pe teren!

Un meci de scor nul s-a vopsit vioi după o fază de circ: acelaşi comic Ma-Kalambay, prietenul dinamoviştilor, a semănat cu David James. Însă la gafe! A scăpat pe sub gheată o pasă trimisă de Cucu, în stilul portarului englez.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Totuşi, a reuşit, cu un ultim efort, să degajeze de pe linie (30)! Pozna africanului şi-a trezit colegii latenţi: pe rînd, Matache, primul erou al gazdelor, a scos şuturile aceluiaşi Cucu (38) şi Cernat (46). Întîiul salvator, fiindcă celălalt a intrat pe teren în minutul 57. Dina.

Şi, în doar 15 secunde, a făcut 1-0 după un corner! Apoi, după încă 11 minute, l-a mai învins pe neputinciosul Ma-Kalambay cu un şut din interiorul careului.

Ieşită de pe locurile retrogradabile, Concordia s-a relaxat prea mult. Însă şi-a evidenţiat portarul: Matache a mai reuşit două intervenţii de zile mari, una în faţa lui Iorga, şi a păstrat poarta intactă. Iar Purece a înscris al treilea gol în ultimul minut de prelungiri. 3-0!

Le-a refuzat un penalty
În minutul 35, Altama l-a busculat în careu pe Welington, brazilianul ilfovenilor a căzut, însă Rusandu a lăsat jocul să continue. Reluările TV au demonstrat că existau circumstanţe de unsprezece metri pentru Concordia.

"Nu ştiu ce e cu Ma-Kalambay, are emoţii. Nu-i posibil să cădem în halul ăsta. Sîntem cu sabia deasupra capului" (Tibor Selymeş, antrenor Oţelul)

"De obicei sînt modest, însă etapa trecută îl bag pe Welington, acum pe Dina şi Purece. Toţi gol sau goluri. Mă pricep, nu inspiraţie! Dacă o aveam, jucam la pariuri, la loto şi cîştigam miliarde" (Marius Şumudică, antrenor Concordia)

653442-chiajna-otelul-3-0.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dash.berlin
dash.berlin  •  09 Martie 2015, 08:54
Postat de alexbarosanu pe 28 Februarie 2015, 09:55

iar e pe val concordia

da da :)))) ei sunt pasionati de windsurfing....

costi42
costi42  •  28 Februarie 2015, 13:08

Pe timpuri mai vechi arbitrii notati cu note mai mici de 7 erau chemati la comisii acum daca obtin 4 sunt felicitati si trecuti pe lista UEFA (a se vedea cazul kovacs).Trezitiva diriguitorilor cat mai aveti timp pana nu va fi prea tarziu.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  28 Februarie 2015, 09:55

iar e pe val concordia

Vezi toate comentariile (3)
Comentează