FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CS U CRAIOVA 1-2

VIDEO » Astra - CS U Craiova 1-2 » Astra nu se regăsește! Fără Șumi, campioana n-are nicio victorie în primele trei etape

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2016 16:57

Astra a piedut meciul disputat pe teren propriu împotriva celor de la CS U Craiova, scor 1-2, și rămâne fără victorie în acest sezon al Ligii 1.

FINAL » Astra - CS U Craiova 1-2
Daniel Niculae '29/Nuno Rocha '17, Măzărache '45+1
Urmărește AICI liveTEXT/VIDEO

Craiovenii au început excelent meciul de la Giurgiu și au ratat o mare ocazie încă din minutul 4, când lovitura de cap trimisă de Kai a trecut puțin pe lângă poartă.

Oaspeții au deschis scorul după 17 minute de joc, după ce Vătăjelu a trimis o pasă filtrantă pentru Nuno Rocha, care a finalizat cu un șut bine plasat la colțul lung, din interiorul carelui.

Astra a egalat cu un sfert de oră înainte de final, prin lovitura de cap trimisă de Daniel Niculae, după o centrare perfectă a lui De Amorim.

CSU a revenit în avantaj la ultima fază a primei reprize, datorită reușitei lui Măzărache. Atacantul oltenilor l-a învins pe Silviu Lung jr. cu o lovitură de cap, după ce Popove a recentrat o minge primită de la Zlatinski.

Craiova a controlat jocul și în cea de-a doua parte a meciului, dar mai întâi șutul lui Nuno Rocha a fost respins senzațional de Silviu Lung, pentru ca mai apoi Măzărache să trimită puțin pe lângă poarta giurgiuvenilor. Același Nuno Rocha a mai ratat o ocazie importantă în minutul 79, când a rămas singur cu golgheterul giugiuvenilor, însă încercarea sa de lob a fost reținută de Silviu Lung.

Craiova obține prima victorie în fața Astrei, după cinci meciuri, în timp ce giurgiuvenii sunt la a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu în acest campionat. 

Echipele de start:

Astra: Lung – Vangjeli, Oros, Fabricio, J. Morais – Seto, Boldrin – Ioniță, Teixeira, De Amorim – D. Niculae
Rezerve: Gavrilaș, Geraldo Alves, Boubacar, Balaure, Florea, Lovin, Moise
Antrenor: Cristian Petre
CS U Craiova: Calancea – Popov, Acka, Kay, Vătăjelu – Zlatinki, Mateiu – Băluță, Rocha, Ivan – Măzărache
Rezerve: Popescu, Bancu, Vlădoiu, Rambe, Gustavo, Dumitraș, Madson
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

 

 
 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (153)
florin071
florin071  •  06 August 2016, 23:44

Sa le dea anticarcei ca sunt praf.

florin071
florin071  •  06 August 2016, 23:27

Sa le dea anticarcei ca sunt praf.

253681368327576
Florin Boruz  •  06 August 2016, 23:04

Va este greu sa scrieti simplu "U"Craiova?

Vezi toate comentariile (153)
Comentează