FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 1-3

VIDEO Astra i-a oferit o lecție de fotbal Viitorului » Trupa lui Hagi nu i-a pus nicio problemă în înfrângerea cu 1-3

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2016 22:20

Astra a câștigat pe terenul Viitorului, scor 3-1, în cea de-a 6-a etapă din play-off, după un meci în care trupa lui Gheorghe Hagi n-a contat.

VIITORUL - ASTRA 1-3
A marcat:
Ciobanu 82 / Boudjemaa 19, Găman 59 p., Alibec 60 VIDEO / liveTEXT

Primul gol a venit în minutul 19, când Boudjemaa a pus latul și a trimis o minge în poartă după o centrare foarte bună a lui Junior Morais. Nouă minute mai târziu, Viitorul a rămas în 10! Nedelcu a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault întârziat la Boldrin.

Aflați în inferioritate numerică, jucătorii Viitorului au cedat încă o dată în minutul 58, când Alibec a fost faultat în careu de Boli și arbitrul Radu Petrescu a arătat punctul cu var. Găman a fost cel care a transformat lovitura de pedeapsă.

Alibec și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor după o oră de joc. Boldrin a profitat de o minge venită neașteptat de la Răzvan Marin, i-a pasat atacantului giurgiuvean și fotbalistul prins la șaormerie zilele trecute a marcat cu un șut plasat în dreapta lui Tordai.

Golul de onoare al Viitorului a căzut cu 8 minute înainte de final, când Ciobanu, intrat pe teren în minutul 77, a primit o pasă de peste 60 de metri de la Hodorogea, a preluat perfect și a finalizat cu un șut superb, acesta fiind și debutul fotbalistului în Liga 1.

Astra rămâne lider în Liga 1, cu 39 de puncte, la 4 lungimi de urmăritoarea Steaua, care va avea un meci dificil duminică împotriva lui Dinamo. Viitorul ocupă în continuare poziția a 5-a, cu 25 de puncte.

Echipele de start:

Viitorul: Tordai - R. Benzar, Hodorogea, Boli, Cr. Ganea - R. Marin, D. Nedelcu, De Lucas - A. Chițu, I. Hagi, Fl. Tănase
Rezerve: Buzbuchi, C. Perju, I. Filip, Casap, Cicâldău, V. Ciobanu, Fl. Coman

Astra: S. Lung jr. - Queiros, Geraldo, V. Găman, J. Morais - Takayuki, Fl. Lovin - Boudjemaa, Boldrin, De Amorim - Alibec
Rezerve: Gavrilaș, Cr. Oros, D. Niculae, D. Florea, Al. Ioniță, Dandea, Al. Stan

Citește și

Două cote tari pentru Viitorul – Astra pe Pariori.ro » Puștii lui Hagi n-au mai câștigat acasă din noiembrie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (268)
corectu
corectu  •  10 Aprilie 2016, 07:50

As fi fost curios sa vad cum se juca cu Nedelcu in teren,care a fost eliminat prea usor.Penalty nu a fost,in schimb a fost gol corect la Coman.Dragos istrate a vazut un 11m,care n-a fost,in schimb n-a dat penalty la Popa(faultul lui Sapunaru)in meciul Pandurii-Steaua,care a fost.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Aprilie 2016, 00:52

oricum multe manevre si astazi domne,jucator eliminat usor pt viitorul,2 offsideuri aiurea acordate pt viitorul,si uite asa inca 3pct dubioase pt astra,care oricum cu un om in plus,pardon 2 cu arbitrul de centru,a castigat inca 3 pct cu o echipa de copii care a avut multe ocazii de a marca ! @ #

10209574303342975
Ovidiu Litiu  •  10 Aprilie 2016, 00:20

Daca te uiti atent mi se pare ca Alibec ii suteste mingea fundasului, o ciupeste si il obliga pe fundas sa il atinga pe el prima data apoi mingea, astfel e penalty. E o schema, o tactica care am vazut-o la atacanti de top din Europa. E un atu sa creezi penalty pentru echipa ta. Au castigat meritat parerea mea. Sper sa iasa biletul . hihi

Vezi toate comentariile (268)
Comentează