FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - PANDURII

VIDEO Astra nu convinge, dar o învinge pe Pandurii cu 2-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 septembrie 2014 20:34

Astra şi Pandurii au oferit o partidă superbă la Giurgiu. Formaţia lui Daniel Isăilă a cîştigat cu greu în faţa Pandurilor, 2-1, deşi gorjenii au fost cei care au condus la pauză.

După ce au înscris în minutul 8 prin Momcilovici, Pandurii au condus jocul în continuare, deşi Erico a fost eliminat în minutul 21, după ce l-a faultat pe Budescu în poziţie de ultim apărător. Ca urmare a protestelor şi Petre Grigoraş a fost trimis în tribune.

Prima repriză a oferit şi cea mai frumoasă fază a meciului. În minutul 25, Roman a fost găsit în centrul careului de 16 metri, Lung a ieşit greşit, dar fotbalistul lui Petre Grigoraş a nimerit doar bara. "Astralii" au îndepărtat pericolul, însă mingea a ajuns la Nistor, care a şutat de la mare distanţă, balonul a lovit bara şi a ajuns la Răduţ, care a tras slab.

10 minute mai tîrziu, acelaşi Roman n-a ajuns la un balon venit prin spatele fundaşilor Astrei şi a ratat ocazia de a majora scorul. Finalul primei părţi a avut-o în prim-plan tot pe formaţia gorjeană, Răduţ executînd o lovitură liberă, mingea lovind bara transversală a lui Lung.

La pauză, Daniel Isăilă a făcut două schimbări care au modificat jocul Astrei. I-a trimis în teren pe Chiţu şi Florescu în locul lui Enache şi al lui Laban.

Jucătorii giurgiuveni au profitat de omul în plus abia în minutul 72, cînd Joaozinho a reuşit să înscrie, după o deviere a lui Cristescu. Cele trei puncte au fost aduse de Bukari în penultimul minut de joc, după un şut de la marginea careului.

Vezi desfăşurarea liveTEXT a meciului
Vezi VIDEO cu golul marcat de Momcilovici
Vezi VIDEO cu golul egalizator al Astrei
Vezi VIDEO cu golul marcat Bukari

Echipele de start:
Astra
: S. Lung Jr. – L. Rus, T. Alasanne, Oros, Joaozinho – Takayuki, Laban – Enache, Budescu, de Amorim – Bukari
Rezerve: Coman, Florescu, Yahaya, Cristescu, Elliot, Chiţu, A. Ioniţă II

Pandurii: Stanca – Pleaşcă, Paraskevas, Erico da Silva, Momcilovic – Nistor, Anton, Răduţ - Elton da Silva, Nicoară, M. Roman
Rezerve: Gliwa, Buleică, Iorga, Shalaj, Predescu, Matulevicius, Mevlja

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (90)
tazdevil
tazdevil  •  21 Septembrie 2014, 21:03
Postat de ultras.nationalist pe 21 Septembrie 2014, 20:55

Apararea Stelei arata bine,dar sa nu uitam ca Papp e fundas central.....In schimb eu spun ca Steaua are cel mai bun 11 si Astra cel mai bun lot,gandeste-te daca se accidenteaza Arlauskis,sau Keseru,sau Sanmartean?

Deh.......acum oricum,cert e ca Astra si Steaua sunt indreptatite sa traga la titlul,din toate punctele de vedere....insa iatra ca se "insinueaza" incet incet si CFR.....:D

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  21 Septembrie 2014, 20:55
Postat de tazdevil pe 21 Septembrie 2014, 20:39

Hm......apararea Stelei din seara asta chiar arata bine In rest,om trai si om vedea....eu zic ca Steaua are cel mai puternic lot,Astra cel mai bun prim 11,iar CFR ajutorul cel mai bun din partea cui trebuie........:D

Apararea Stelei arata bine,dar sa nu uitam ca Papp e fundas central.....In schimb eu spun ca Steaua are cel mai bun 11 si Astra cel mai bun lot,gandeste-te daca se accidenteaza Arlauskis,sau Keseru,sau Sanmartean?

inginera
inginera  •  21 Septembrie 2014, 20:48
Postat de samertx pe 21 Septembrie 2014, 20:44

off charge! :))

:))) isaila a fost la un pas sa faca change of charge cu il mini luce:))

Vezi toate comentariile (90)
Comentează