FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA - ASTRA 2-5

VIDEO Astre şi stele » Giurgiuvenii au făcut spectacol la Braşov, învingînd Corona cu 5-2

Articol de - Publicat luni, 05 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 04 august 2013 23:47

Cu un atac nimicitor, în care Budescu şi Fatai au strălucit din nou, formaţia lui Isăilă a învins aseară sub Tîmpa după ce-a marcat 4 goluri într-un sfert de oră


E clar: Astra e una dintre pretendentele la titlu în acest sezon. Aseară, la Braşov, cu nevinovata Corona, a fost o demonstraţie de forţă din partea atît de lăudatului atac al Astrei. Budescu este cel mai bun decar din România: a marcat de două ori, execuţii de clasă, oferind şi o pasă pentru Fatai. Nigerianul este înfometat şi el după goluri în acest start de sezon, a fost necruţător în faţa porţii. De Amorim, după o ratare caraghioasă, a înscris, elegant. Enache şi Morais au zguduit barele nefericitului Marc, astfel că se poate spune că braşovenii au scăpat uşor.

Click aici pentru VIDEO!

Gazdele au marcat pe momente de neatenţie ale giurgiuvenilor, din două faze fixe, în rest au fost destul de timide în ofensivă. Cei de la Corona au înscris ieri pentru prima oară în Liga 1, însă iar au luat o plasă de goluri.


"N-am avut nici o emoţie, nici măcar după două goluri ale braşovenilor. Văd că lumea mă strigă "Sarmale", oamenii glumesc, acum aştept să-mi dea domnul Niculae un miel, dacă tot m-a botezat. Nu ne gîndim la titlu"
Costin Budescu, atacant Astra

"A fost meci de vacanţă. Ne apărăm mai puţin, dar sîntem tare buni în atac. Mai avem nevoie de doi-trei jucători. E devreme să vorbim de titlu. Lui Budescu, dacă va continua astfel, îi dau o turmă întreagă, nu doar un miel"
Ioan Niculae, patron Astra


Tembo a refuzat să fie rezervă
Chiar dacă a fost rezervă, Tembo a stat în tribună. Zambianul a refuzat ideea de a nu fi titular, aşa că a plecat să vadă meciul dintre spectatori. Isăilă a spus: "Nu e nici un conflict. A avut ceva probleme medicale, am decis împreună că e bine să nu riscăm". Ioan Niculae a detaliat: "El a mai avut devieri de la disciplină, nu s-a prezentat de la început după aventura la "naţionala" Zambiei. Încarcă mai greu, nu poate juca un meci întreg. Ştiam că va fi protejat la Braşov".

581507-caseta-astra.jpg

Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (7)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  05 August 2013, 18:17

viitoarea campioana a romaniei ! niculaie, agentu' vama, cu ce se mai lauda ei ? :)

marius10094
marius10094  •  05 August 2013, 11:30

Domzale - Astra 0-1 Astra - Domzale 2-0 Astra - Omonia 1-1 Ononia - Astra 1-2 Trencin - Astra 1-3 Viitorul "Voluntari - Astra 0-4 Corona - Astra 2-5.... Astra joaca pe zi ce trece din ce in ce mai bine..si oile vb de lucruri murdare...

marius10094
marius10094  •  05 August 2013, 11:28
Postat de cronchicronc pe 05 August 2013, 10:30

raman la parerea ca a fost ceva necurat in meciul asta...

Raman la parerea ca esti prost :) Ti se pare Corona Brasov o echipa care sa puna probleme ??? Dhoamnee...ce minte..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează