FOTBAL  »  Superliga  »  STRANIERI CARE AU IMPRESIONAT ÎN LIGA 1

VIDEO Atît de slabi sîntem? În Franţa n-au avut loc nici în liga a doua, dar în România fac senzaţie

Boubacar a devenit rapid om de bază la Dinamo
Boubacar a devenit rapid om de bază la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 21 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 21 august 2012 10:00

Karim Boutadjine (23 de ani) a impresionat la Pandurii după doar cîteva etape. Atacantul francez a rezolvat meciul cu Oţelul cu două execuţii fabuloase şi a primit nota 10 în Gazetă

Karim a venit în probe la Pandurii, după ce în Franţa n-a avut loc nici măcar în liga secundă, ultima oară evoluînd la formaţia secundă a lui Evian.

Vezi AICI golurile superbe ale lui Karim din meciul cu Oţelul

Exemplele Boubacar şi Boudjemaa

Karim Boutadjine nu e singurul care a venit de la un nivel foarte scăzut din Franţa şi a impresionat în România.

Damien Boudjemaa (27) s-a impus ca titular de drept la Petrolul încă din sezonul trecut, deşi mijlocaşul venise de la o echipă de amatori din Franţa. Pentru Boudjemaa, contractul semnat cu echipa ploieşteană a fost primul de profesionist din cariera sa.

Mansaly Boubacar (24 de ani) e un alt fotbalist care nu şi-a găsit echipă în Franţa nici măcar în liga a doua, dar în România e "zmeu". Mijlocaşul  senegalez a surprins integrîndu-se rapid la Dinamo şi e în acest moment un fotbalist de bază în echipa lui Bonetti. În Franţa, Boubacar a jucat la echipa a doua a lui Saint Ettiene, adică liga a 4-a.

"Boutadjine a venit în probe, l-am văzut, l-am acceptat iîn echipă şi s-a integrat, uşor-uşor. Încă nu este 100% pregătit, dar a demonstrat că e un jucător valoros, altfel nu l-am fi luat"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
nicco
nicco  •  21 August 2012, 19:42

In sfarsit un titlu care nu minte: CHIAR ATAT DE SLABI/BUNI SUNTEM! Numai niste shmekeri ca G.Becali, M.Stoica, Reghecamp, M.Dragomir, s.a. se pot lauda cu fotbalul nostru (de fapt, al lor!).

adyssulovecrysa
adyssulovecrysa  •  21 August 2012, 17:59
Postat de cordos_eu pe 21 August 2012, 11:48

s-a distrat cu Barcelona care jucase meci cu o seara inainte :)))))) ca altfel luau 5 ca Napoli in amical!

te ai uitat ma butule la meci? cu sampdoria (care pt incultura ta are meci cu AC MILAN IN SERIA A) au jucat pustii de la Barca B. nu gandesti si tu putin k dak era messi pe teren sarea in aer poarta sampdoriei:)))

drack009
drack009  •  21 August 2012, 13:35

Atat de mult va luat sa realizati cat de slabi suntem?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează