FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - PANDURII 3-2

VIDEO Au spălat obrazul » Poli a reînvățat să zâmbească: a câștigat primul meci după o lună și jumătate de pauză, 3-2 cu Pandurii

Articol de - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 00:00

Fără victorie în ultimele 7 partide oficiale, Iașiul nu avea decât o variantă pentru a ieși din criză. Victoria.

Iar moldovenii au obținut-o după o partidă plină de suspans. Cu toate că intraseră prost în joc. Ciucă (4) s-a accidentat și a fost obligat să părăsească gazonul prematur, după care, imediat, Valentin Alexandru (5) a deschis scorul. Au urmat momente în care gazdele nu au avut reacție. Doar intervențiile lui Caparco la șuturile lui Herea (27) și Buijs (31) au făcut ca meciul să nu se rupă.

Click aici pentru VIDEO!

Disputa a fost relansată în minutul 34, când primul șut cadrat al Iașiului, semnat de Ciucur, și-a atins ținta. Tocmai fotbalistul sosit de la Pandurii. După odihnă, Boiciuc i-a demonstrat lui Napoli că a greșit nemizând pe el multă vreme. Internaționalul de tineret moldovean a dat un assist la bara lui Piccioni (52), înainte de a-și duce echipa în avantaj, două minute mai târziu.

Golul a aprins confruntarea. Care a luat efectiv foc după golurile lui Valentin Alexandru și Piccioni. Italianul a reușit golul victoriei, înscriind cu noroc, după gafa lui Stanca, portarul oferindu-i, practic, un assist.

Piccioni și-a continuat apoi războiul cu fanii gazdelor, le-a bătut obrazul acestora, după ce spectatorii l-au contestat, din nou. Nici suporterii n-au rămas datori: au imitat gestul atacantului, între ei, în tribună!

În ultima jumătate de oră, Grigoraș i-a aruncat în luptă și pe Sânmărtean, și pe Țucudean, însă n-a mai putut schimba soarta partidei. Victoria le-a aparținut Iașiului și lui Napoli, care au așteptat-o de pe 5 august, de la acel 3-0 la Târgu Mureș.

"Mă bucur că, după 20 de minute proaste, băieții au avut reacție. Sper ca această victorie să deblocheze echipa noastră și să urcăm în clasament, să avem mai multe succese"
Nicolo Napoli, antrenor Poli Iași

"La experiența jucătorilor din lot nu aveam voie să pierdem o partidă pe care am avut-o în mână. Am controlat clar prima repriză, dar degeaba. Gafele din partea secundă ne-au costat puncte importante"
Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
juliusmad
juliusmad  •  21 Septembrie 2016, 09:31

se poate juca si fotbal cand nu faci blaturi. prunea stie ;)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close