FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - GAZ METAN 1-1

VIDEO Autodistrugere! » U Cluj și Gaz Metan s-au înecat una pe alta: 1-1

Atacantul Vlad Morar a înscris aseară abia al doilea său gol din actualul campionat
Atacantul Vlad Morar a înscris aseară abia al doilea său gol din actualul campionat

Articol de - Publicat luni, 04 mai 2015 00:00

Prostia din final a lui Bambara le-a răpit "studenților" victoria.

"Șepcile roșii" și Gazul petrec finalul de sezon ca pe un joc pe calculator. Problema lor e că s-au blocat la același nivel și programul nu vrea să mai ruleze în continuare. Universitatea a intuit prima ieșirea, pe care Mediașul i-a blocat-o in extremis.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Llullaku le-a trîntit ușa în nas clujenilor cu golul egalizator. Cele două echipe rămîn în aceeași încăpere, a potențialelor condamnate la retrogradare.

Albanezul marcator din penalty pentru oaspeți a transformat tehnic și curajos lovitura. Contribuția esențială, cu producerea penalty-ului, a avut-o Bambara. Un henț al africanului poate valora vreun milion și jumătate de euro, banii din drepturile TV pentru încă un sezon în Liga 1. Sau, mai rău!, cît existența clubului, pentru că alb-negrii par să depindă de-a binelea de această salvare.

U și Gaz rămîn egale în clasament, la cîte un punct de Brașov, prima de pe loc salvator. Calculele sînt mai complicate de atît, ele implică Tribunalul de la Lausanne și rezultatul de azi al Rapidului. Plus încă patru etape la dispoziție pentru încheierea jocului.

"Nu ne convine egalul, e rău și pentru noi, și pentru U. Mai sperăm să ne salvăm, însă acum e obligatoriu să luptăm toată echipa, să ne sacrificăm în ultimele patru etape"
Azdren Llullaku, atacant Gaz Metan

u cluj gaz metan 1 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  05 Mai 2015, 19:08

1x cu asa acasa si iesim pt moment din zona deluroasa..

republicaploiesti
republicaploiesti  •  04 Mai 2015, 12:54

Stati linistiti,baieti;sambata veniti la Ploiesti si luati(primiti) 3 puncte.Ar fi pacat ca ''U'' sa retrogradeze si sa joace cele doua echipe comunale(de la anul-trei,ca vine si Voluntari) in Liga 1.

republicaploiesti
republicaploiesti  •  04 Mai 2015, 12:50

Vezi toate comentariile (4)
Comentează