FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 1-0

VIDEO Azzurro » Viitorul a ajuns la 4 victorii și un egal în ultimele 5 meciuri, după 1-0 cu Astra

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2016 00:00

Viitorul nu-i mai consumă nervii "Regelui", are grijă de ai adversarilor.

1-0 cu Astra, victorie într-o partidă pe care o poate rezuma fără probleme execuția de la gol a lui Răzvan Marin. Mijlocașul pe care Hagi îl creditează cu un potențial uriaș a tras de la 25 de metri, aparent destul de slab. Nu destul de slab pentru Gavrilaș!

Click aici pentru VIDEO!

Portarul a ajuns târziu, de parcă ar fi fost nevoie să-l anunțe cineva că vine mingea. Balonul scurgându-se în poartă datorită greșelii goalkeeperului advers și un echilibru perfect al formulei proprii sunt noile simboluri ale Viitorului.

Caracterizarea nu arată ca a unei echipe de copii. Rezultatele confirmă impresia. 1-0 cu Astra a venit după 1-0 cu Pandurii, 1-1 cu Dinamo. Scoruri strânse și o apărare surprinzător de bună, date fiind filosofia ofensivă a lui Hagi și insistența lui cu puști precum Marin, Nedelcu, Țâru.

Campioana plictisită

E drept că Astra a și devenit un oponent a cărui simplă prezență pe teren te încurajează. Alibec s-a pierdut în negocierile cu Steaua și în frustrări inexplicabile. Întotdeauna e altcineva de vină! Denis își ceartă coechipierii, apoi îl pocnește pe Brandan, ia "roșu" și ia la picioare pereții culoarului spre vestiare.

Iar Budescu... Budescu trebuie să fie o clonă! Fotbalistul sclipitor, cu tehnică și cu imaginație a căpătat ritmul unui veteran consumat și plictisit.

Kilogramele în plus nu explică transformarea, Costică "Burtică" n-a avut pătrățelele lui Cristiano Ronaldo nici când se afla în forma cea mai bună. Oamenii lui Șumudică nu mai cred în clubul pe care-l reprezintă, nu după ce s-au convins că rezultatele și premiile atrase de la UEFA nu le rezolvă problemele. Ai lui Hagi sunt pe podium și pot să viseze la orice.

"Nu vreau să mă gândesc la conspirații, dar și pe noi la Cluj și pe Dinamo la Botoșani ne-a oprit același arbitru, Rusandu. Bine, e și vina jucătorilor mei că nu sunt în stare să o împingă în poartă"
Marius Șumudică, antrenor Astra

"Ne-am schimbat stilul pentru meciul ăsta, am încercat să jucăm mai direct decât de obicei și până la urmă a ieșit bine"
Aurelian Chițu, atacant Viitorul

ava caseta

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
corsair83
corsair83  •  03 Octombrie 2016, 11:39

Viitoru' lui Hagi joaca perfect, le ies rezultatele, concentrare maxima, determinare tot ce vrei...pana la meciul cu FCSB. "Doar" la meciul cu FCSB intervine ghinionul si fac un joc slab. Iar asta se intampla de cativa ani buni - penibil e putin spus

ion2010
ion2010  •  03 Octombrie 2016, 10:31

Penibilul de Sumi mai ca s-a autopropus antrenor la Dinamo la interviurile de dupa meciul cu Viitorul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close