FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - VIITORUL 2-2

VIDEO Balaur cu două capete » Mureșenii s-au ales cu un punct în ultimul minut al meciului cu Viitorul, scor 2-2

Ionuț Balaur a strîns 7 meciuri pentru ASA în acest campionat
Ionuț Balaur a strîns 7 meciuri pentru ASA în acest campionat

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 00:00

Mureșenii au scos o remiză în minutul 92, prin Balaur, care și-a spălat astfel greșeala din prima repriză, cînd a marcat în propria poartă.

Tîrgu Mureș nu mai e echipa periculoasă de anul trecut, asta e clar, însă Cristiano Bergodi a reușit să facă echipa să nu mai piardă! Deși Mureșan și colegii săi trăiesc strict din prime de meci. Mulți dintre fotbaliștii lui ASA au în continuare de încasat salarii chiar și de acum șapte sau opt luni!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ajutați de "tușier"

Jocul de aseară a debutat practic cu o greșeală a asistentului Ghinguleac. Acesta a trecut cu vederea un ofsaid la supergolul marcat de Brandan (12) din lovitură liberă. După gol, mureșenii i-au lăsat pe cei de la Viitorul să conducă jocul, Stăncioiu fiind pus în situații dificile în mai multe rînduri.

Al doilea autogol

Cu doar 10 minute înainte de pauză, Ionuț Balaur l-a făcut vedetă pe Benzar! Fundașul lui Hagi a centrat din flanc, iar stoperul lui ASA a deviat cu capul în propria poartă și Bergodi se gîndea deja, probabil, că elevul său are ceva personal de împărțit cu el pentru că tot Balaur le-a "mîncat" mureșenilor calificarea în Cupa Ligii, cu Chiajna, tot printr-un autogol.

Jocul superior al Viitorului a dat roade în minutul 65, cînd Aganovici a scăpat din marcaj, l-a ridiculizat pe Ivan Gonzalez cu un dribling care l-a pus la pămînt și a punctat pentru 2-1.
Cu 10 minute înainte de final, Axente a punctat și el, dar golul a fost anulat, corect, pentru un fault în atac al lui Ramiro Costa la portarul Rîmniceanu. În minutele de prelungire, omul negru, Balaur, a devenit eroul ardelenilor și a reușit egalarea.

Magnet de autogoluri

În ultimele patru etape de Liga 1 s-a marcat de fiecare dată cîte un autogol în meciurile ASA-ului: et. 15: ASA - Astra 3-1 (Velayos), et. 16: Chiajna - ASA 1-2 (autogol Mamele), et. 17: CS U - ASA (autogol Ramiro), et. 18: ASA - Viitorul (autogol Balaur).

Gol din ofsaid

În minutul 12, Brandan a deschis scorul de la peste 30 de metri depărtare, mingea ajungînd din gheata sa direct în poarta apărată de Rîmniceanu. Însă la faza golului Ivan Gonzalez a fost surprins în poziție de ofsaid. Specialistul Dolce în arbitraj, Costel Zotta, a comentat faza: "Este ofsaid clar pentru că Ivan Gonzalez sare spre minge și astfel îi influențează atît pe Boli, cît și pe Rîmniceanu".

Maior, bun de plată!

Arbitrul Alexandru Tudor a cîștigat un proces împotriva lui Claudiu Maior, membru al Consiliului de Administrație al celor de la ASA. Tudor l-a acționat în instanță pe Maior după ce acesta a criticat dur arbitrajul "centralului" la finalul jocului FCM Tg. Mureș-Dinamo 0-1, din 2011.

Atunci Maior era vicepreședintele FCM Tg. Mureș și spunea după joc: "S-a văzut mafia dintre Crăciunescu si Tudor. Am avertizat dinaintea partidei că va fi hoţie şi-a fost una mare". După patru ani de proces, a venit și decizia definitivă, iar Maior trebuie să îi plătească lui Tudor daune de 10.000 de lei.

"După ce am luat al doilea gol am început să jucăm cu tupeu și personalitate, dar trebuie să mai îmbunătățim acest aspect. Echipa trebuie să aibă mai multă încredere în ceea ce face"
Cristiano Bergodi, antrenor ASA Tg. Mureș

"Din păcate, anul acesta am marcat două goluri în propria poartă. Au centrat destul de bine și e dificil pentru un fundaș să respingă cînd vine cu fața spre propria poartă"
Ionuț Balaur, fundaș ASA Tg. Mureș

"E urît să pierzi trei puncte în ultimele minute, dar pînă la urmă este un punct care ne menține sus în clasament. Echipa are probleme cu concentrarea pînă la finalul partidei, trebuie să analizăm și să vedem unde greșim"
Florin Cernat, mijlocaș Viitorul

asa viitorul 2 2

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează