FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Bărboianu i-a fascinat pe englezi » ”Cîinele roşu” a ajuns celebru

Articol de - Publicat marti, 01 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 aprilie 2014 17:13

Duminică, pe "Ilie Oană", a fost seara lui Ştefan Bărboianu.

Fundaşul stînga a înscris fabulos, egalînd la 1, în meciul cu Petrolul, şut din voleu de la aproximativ 30 de metri în stînga lui Pecanha.

Duminică, pe "Ilie Oană", a fost seara lui Ştefan Bărboianu.

Fundaşul stînga a înscris fabulos, egalînd la 1, în meciul cu Petrolul, şut din voleu de la aproximativ 30 de metri în stînga lui Pecanha.

Vezi VIDEO cu golul

Flavius Stoican a ţinut să-l laude public, jucătorul a fost modest, "m-au ajutat toate criticile, Dumnezeu nu doarme, sînt satisfăcut doar pentru că a fost o reuşită ce-a ajutat echipa", dar şi presa internaţională a evidenţiat reuşita dinamovistului.

Jurnaliştii de la Mirror au notat, înclinîndu-se în faţa golului olteanului: "Cînd nu ai marcat de trei ani de zile, ultimul lucru la care să te gîndeşti este să şutezi de la 35 de metri, corect? Bine, asta dacă nu eşti Ştefan Bărboianu, care a luat trofeul "Golul săptămînii", după un şut uimitor. A trimis mingea în vinclul porţii cu o rachetă incredibilă. Golul arată superb la prima vedere, dar reluările din spate au arătat că este mult mai mult".


15 meciuri a bifat Bărboianu în tricoul "cîinilor", în toate competiţiile, avînd o singură reuşită, la Ploieşti


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
vasy86le
vasy86le  •  02 Aprilie 2014, 13:22
Postat de bridge_too_far pe 01 Aprilie 2014, 23:45

Daca ar sti englezii ce petarda e asta...........

Acum multi ani, cand juca pe la Craiova, era vazut drept un viitor mare jucator, sunt sigur ca ce e al lui, e pus deoparte, dar trebuie sa aiba rabdare si sa joace din ce in ce mai bine.

harry_porker
harry_porker  •  02 Aprilie 2014, 02:43
Postat de steaua1986forever pe 01 Aprilie 2014, 23:41

Asta nu e baiatul ala despre care un mare dinamovist (cornel dinu, aici nu glumesc) si mai ales un mare specialist in jucatori (aici sper ca realizati ca nu vorbesc serios) a zis ca sare mingea din el ca din tramvai? sau cam asa ceva....."intelectualul" dinu trebuie citat corect, imi pare rau daca am gresit cumva citatul din marele Eminescu, pardon..Dinu. Cum care? Il stiti voi, baiatul ala care l-a turnat la Secu pe Lucescu, baiatul ala care era paharnic la tot felul de "scriitori" comunisti de unde si-a luat "aere de intelectual", cica "procurorul" desi el e semidoct, etc...

:) hai mah nu fi rau, acum vreo cateva zile baietii de aici il propuneau ca presedinte la FRF :)

f6794
f6794  •  02 Aprilie 2014, 02:17

Ma uitam la ESPN la golurile saptamanii.Ajunge la golul #3:``Avem critici care spun ca nu aratam destul fotbal romanesc.Iata acum un motiv pentru care ar trebui sa aratam mai mult fotbal din Romania.Golul senzational al lui Barboianu!``Jur ca e prima oara cand vad pe un canal american o faza din campionatul Romaniei,afara de celebrul gol al zilei dat pe CNN acum ani buni...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează