FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC BRAŞOV 2-2

VIDEO Bătrînul şi copiii » Puştii lui Hagi au remizat în primul meci pe prima scenă

Articol de - Publicat marti, 24 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 iulie 2012 22:23

"Dubla" lui Buga, 35 de ani, cel mai în vîrstă fotbalist de pe teren, nu i-a ajuns "Steagului" pentru a cîştiga. Puştii Rusu şi Cristea i-au adus un punct lui Hagi la debutul ca patron pe prima scenă


Gică Hagi a trebuit să plece în exil pentru debutul în Liga 1 în calitate de finanţator de club. A mers 200 de kilometri mai la nord de Constanţa şi a avut parte doar de vreo 300 de spectatori. Iar startul partidei a fost cum nu se poate mai prost. În secunda 55, Buga i-a arătat lui Hagi, care a preferat loja şi nu banca de rezerve, de ce trebuie să ai în echipă şi fotbalişti trecuţi de 30 de ani, nu doar puşti de la Academie. Atacantul ardelenilor a executat perfect o lovitură liberă şi a făcut 0-1.

"Copiilor" lui Gică le-au trebuit vreo 20 de minute să se dezmeticească şi să realizeze ce înseamnă nivelul primei divizii. Apoi au început să joace şi chiar să conteze la poarta lui Taborda. Logic, a venit şi golul egalizator, din gheata lui Rusu (22 de ani), jucător aruncat la coşul de gunoi de Steaua şi revitalizat de Hagi.

Singura nou-promovată ce n-a pierdut
Repriza a doua a început fix ca prima. Cu gol pentru oaspeţi încă din start. Autor acelaşi Buga, a cărui experienţă a contat pentru a se plasa perfect la centrarea lui Viveiros şi, apoi, pentru a-l executa pe Vîtcă (48). Viitorul a resimţit lovitura şi şi-a revenit greu, ajungînd în careul advers o dată la un sfert de oră. Nici n-a trebuit să calce în suprafaţa de pedeapsă a oaspeţilor ca să egaleze. Nou-intratul Cristea (24 de ani), profitînd de ieşirea prostească a lui Taborda, l-a lobat perfect şi a restabilit egalitatea: 2-2!

Finalul s-a jucat pe contre, cu cîte două ocazii mari la ambele porţi, însă s-a terminat remiză, iar Viitorul se poate lăuda că e singura dintre nou-promovate care n-a pierdut în prima etapă, deşi a fost singura ce n-a jucat pe propriul stadion.


"Din păcate, jucăm mereu în deplasare. În multe momente am jucat foarte bine, după un start timorat. O să creştem uşor-uşor"
Gică Hagi, patron Viitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
sharky_04
sharky_04  •  24 Iulie 2012, 16:40

FC Farul 1920 Constanta este condusa din umbra de fostul patron fiindca Giani Nedelcu nu i-a platit integral pretul de preluara 1 000 000 de euro, deci FC Farul este in continuare in posesia fostei conduceri, iar Hagi nu se intelege deloc cu fostul patron Gheorghe Bosanceanu :(

sharky_04
sharky_04  •  24 Iulie 2012, 16:37
Postat de deiao1 pe 24 Iulie 2012, 08:32

eu nu inteleg de ce nu joaca pe stadionul Farul meciurile de acasa??? Din cate stiu eu, ala e stadionul primariei si nu cred sa nu ii puna primaria la dispozitie stadionul, daca Hagi ar dori acest lucru.

Stadionul "Farul" este la fel ca Stadionul Giulesti luat in concesiune de FC Farul 1920 Constanta, Nu apartine deloc Primariei Constanta Daca Gheorghe Hagi doreste sa joace pe stadionul "Farul" trebuie sa discute cu conducerea FC Farul 1920 Constanta pentru inchirierea stadionului. La ora actuala FC Farul 1920 Constanta este condusa de domnul Marian Diaconescu si sunt unele aspecte financiare ce trebuie rezolvate cu fostul patron de la FC Farul domnul Gheorghe Bosanceanu, o clauza de 1 000 000 de euro. Pana cand nu se achita aceasta clauza de 1 000 000 de euro catre domnul Bosanceanu, criza financiara se mentine la FC Farul, iar Hagi nu se prea intelege cu fostul patro

whiteredarad
whiteredarad  •  24 Iulie 2012, 10:56

Hagi nu ,acum,cine stie ce echipa,dar cum marea majoritate a jucatorilor au ca atu-tineretea,evolutia spre mai bine este de asteptat.Cind vor juca acasa,la Ovidiu vor avea si spectatori.Totusi,un stadion cu doar 3000 de locuri este de neacceptat pentru prima liga.Ori ai conditii,ori stai in liga a 2 a,asta ar trebui sa fie legea. Curios,Hagi nu are trecere in Constanta,acolo exista stadion,au echipa in divizia B.De ce nu joaca-totusi- acolo ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează