FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - STEAUA

VIDEO Botoșănenii au cerut penalty după duelul Batin - Toșca » Tudor n-a dat nimic! Se impunea lovitură de la 11 metri?

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2015 22:24

Oficialii lui FC Botoșani au cerut o lovitură de pedeapsă în minutul 56, la un duel în careu între Alin Toșca și Paul Batin.

Fundașul Stelei l-a jenat pe fotbalistul moldovenilor, acesta din urmă a căzut, dar Alexandru Tudor n-a sancționat intervenția. Vezi AICI VIDEO

La acel moment,  Steaua conducea cu 1-0, prin golul superb din lovitură liberă reușit de Gabi Iancu încă din minutul 2.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
fcu1948
fcu1948  •  02 August 2015, 15:49
Postat de mbd555 pe 02 August 2015, 11:48

Cine spune ca a fost penalty este sfatuit sa isi stearga contul gsp si sa nu mai isi piarda momente din viata urmarind fotbal, se uita degeaba, sunt prosti ca noaptea ..

Tu nu ești numai bătut în cap și ***, dar mai ești și ***! Uită-te *** la poză, e mai mult decât evident cum *** în roșu atinge cu *** piciorul fotbalistului în tricou alb. Penalty evident și din avion, dacă era în careul celălat, vândutul ăla de tudor ar fi fluierat imediat în favoarea ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adrian_hora
adrian_hora  •  02 August 2015, 12:27

l-a atins din spate pe gamba piciorului stang.

mbd555
mbd555  •  02 August 2015, 11:48

Cine spune ca a fost penalty este sfatuit sa isi stearga contul gsp si sa nu mai isi piarda momente din viata urmarind fotbal, se uita degeaba, sunt prosti ca noaptea ..

Vezi toate comentariile (58)
Comentează