FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC BOTOŞANI 0-1

VIDEO Botoşaniu-i fruncea! » Superexecuţia lui Răzvan Tincu a schimbat liderul: moldovenii sînt pe primul loc în Liga 1

Tincu exultă după eurogolul ce a stabilit destinația punctelor
Tincu exultă după eurogolul ce a stabilit destinația punctelor

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 16 august 2013 23:25

Revelaţiile startului de campionat, ACS Poli şi FC Botoşani, ambele nou-promovate, au început în forţă partida.

Gazdele şi-au luat în serios rolul de lider al Ligii 1, irosind încă din primele minute ocaziile mari ale meciului. Botoşaniul nu a clacat, ba mai mult a reuşit să torpileze Banatul prin Tincu (17), cu o execuţie senzaţională ce s-a oprit în vinclul lui Coca: 0-1!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Velcea a "mirosit" rapid scurtcircuitul şi l-a introdus înainte de pauză pe Keita, iar Poli a fost aproape de egalare, dar Trandu (45) nu a putut profita de bîlbîiala lui Curileac.

După pauză, de la cabine s-a întors doar Poli, gata de asediu, în timp ce moldovenii s-au apărat grupat, lăsînd orice veleitate ofensivă în vestiar.

Timişoara a măcinat însă în gol, Szekely n-a mai fost nici el inspirat, "reuşind" să trimită peste poartă (78) din 2 metri!, astfel că trupa lui Cristi Popovici poate începe şedinţa foto cu clasamentul Ligii 1.

Au găsit sponsor
Poli va beneficia de o susţinere financiară din partea grupului "Alexandrion". Primarul Nicolae Robu a dezvăluit că a avut o întîlnire cu reprezentanţii firmei, iar aceştia au fost de acord cu proiectul său, urmînd să se implice financiar la club în următorii 3 ani.

Contribuţia va lua forma unei sponsorizări, primarul dorind să aibă în continuare putere de decizie la echipa pe care a creat-o. Robu nu doreşte să renunţe la pachetul majoritar.

"Cînd nu şutezi la poartă, e puţin probabil să înscrii! Am dat un gol frumos, sperăm să confirmăm forma bună şi în meciurile viitoare" (Răzvan Tincu, mijlocaş FC Botoşani)

"Nu sînt supărat, adversarul ne-a învins cu un singur şut pe poartă! Trebuie să rămînem uniţi şi să ne revanşăm faţă de fani etapa viitoare" (Valentin Velcea, antrenor ACS Poli)

583276-timisoara-botosani-0-1.jpg

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (30)
maximus33
maximus33  •  26 August 2013, 16:50
Postat de polistul68 pe 17 August 2013, 20:48

da amice, practic ai dreptate..dar p-e cit punem pariu ca asa un sut, nu mai pridne in campionatul asta..sia tunci cum marcati ? ok, mai prindeti un sut deviat..mai rpindeti si o gara a unui portar...si apoi ce faceti ? orice om realist, prefera o echipa bunicica care pierde p[e ghinion, decit una slabuta care cistiga pe noroc...

politistul68 cea ce spui tu este total eronat uitate la partida FC Botosani- Vaslui si o sa incerc sa te fac sa intelegi ca footbalul se joaca pe goluri care in final aduc puncte care sunt cel mai impoprante Echipa botosaniului a demonstrat ca doar cu jucatori romani cu bani putini dar cu o organizare foarte buna, foarte multa ambitie si determinare si o pregatire pe masura bazata pe forta grupului nu pe valori individuale poate sa faca foarte mari surprize in liga A ...gen Unirea Urziceni. Botosaniul nu este o echipa de genul [ Avintu Prabusirea ] Botosaniul are peste 120 de mii de locuitori si cu o traditie in football foarte veche [chiar mult mai veche ca multe alte echipe de top acum

inexistentus
inexistentus  •  21 August 2013, 10:39

FC Botosani are o echipa omogena care stie sa se apere bine, in atac fiind oricand dispusa sa ofere surprize placute. Nu m-as mira la sfarsitul campionatului sa prinda un loc de UCL daca vor juca cu aceeasi determinare, dar cred ca va termina printre primele 10 echipe.

polistul68
polistul68  •  18 August 2013, 18:23
Postat de kostelbak pe 18 August 2013, 12:08

Botoșani va fi revelația campionatului...joacă un fotbal realist!!!

mai omule, cu tot respectul...jucati asa ca astea va sunt posibilitatiile...dar daca si asta e fotbal realist..sa speri ca o sa cisitigi printr-un sut de la distanta...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează