FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - BRANEŞTI 2-0

VIDEO: Brăneştiul se scufundă în clasament » KO din două palme

Goian (dreapta) nu şi-a scăpat adversarii din atenţie, ex-dinamovistul apelînd şi la execuţii spectaculoase pentru a îndepărta pericolul Foto: Mediafax
Goian (dreapta) nu şi-a scăpat adversarii din atenţie, ex-dinamovistul apelînd şi la execuţii spectaculoase pentru a îndepărta pericolul Foto: Mediafax

Articol de - Publicat sambata, 02 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2011 21:12

Prahovenii au forţat doar cît a fost nevoie, marcînd în minutul 1 şi chiar înaintea fluierului de final

Brăneştiul are o mare problemă în acest sezon: joacă mai mereu bine, dă impresia că poate scăpa lejer de retrogradare, dar îşi pune singură piedică şi nu scapă de zona mlăştinoasă. Gazdele nici nu se obişnuiseră cu ghetele, cînd Oprea a aruncat mingea pe spate în propria poartă, la capătul unui corner. Era secunda 55!

Astra a continuat să defileze, iar Strătilă (38) a croşetat trei adversari. Fundaşii, parcă înfipţi în gazon, s-au uitat cum ploieşteanul se distrează prin careu, dar centrarea sa l-a prins pe Miranda la fel de uimit, argentinianul respingînd mai abitir ca un fundaş! Oaspeţii au avut apoi două ratări uriaşe, bară Novac (67) şi Simion (77), iar cei care au mai trecut mingea de linia porţii au fost tot amfitrionii. În prelungiri, Măţel a preluat pe piept şi a trimis superb la vinclu de la marginea careului de 16 metri.

Ilie Stan n-a mai suportat finalul şi a plecat nervos la cabine. La fel poate pleca şi Victoria din Liga 1, dacă nu-şi revine.


Miranda, iertat de eliminare
În minutul 57 al partidei, "centralul" Istvan Kovacs a trecut cu vederea un fault dur al lui Osvaldo Miranda şi i-a acordat acestuia doar cartonaşul galben. La o minge în careu, Stoicescu a ajuns înaintea argentinianului, iar acesta s-a aruncat spre balon cu talpa în faţă (foto). L-a lovit dur în braţ pe portarul Brăneştiului şi merita să fie eliminat, însă Kovacs i-a acordat doar avertisment.

Inbox:
- Fatai a revenit ieri pe gazon după patru luni de pauză, el fiind indisponibil după ce a fost operat în noiembrie pentru o fractură de tibie.
- Măţel a reuşit cel de-al doilea gol consecutiv, după ce etapa trecută marcase împotriva Craiovei (1-1).

"Victorie norocoasă, dar muncită. Jocul nu a fost în multe momente aşa cum mi-am dorit. Contează că am cîştigat. Pe Măţel îl văd la «naţională», are o inteligenţă în joc mai bună decît a lui Rîpă"
Tibor Selymes, antrenor Astra

"Ne-am bătut singuri, am luat două goluri copilăreşti. Ăştia-s jucătorii, cu ăştia defilez. Vom lupta pînă la capăt pentru a evita retrogradarea, sper să avem mai mult noroc"
Ilie Stan, antrenor Victoria Brăneşti

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  02 Aprilie 2011, 10:44

binear fi

bratia2003
bratia2003  •  02 Aprilie 2011, 10:19

Duca-se pe pustii. Ce mare pierdere ca o comuna nu mai are echipa in liga 1 ? Sunt orase mult mai importante care nu au o echipa in liga 1, Asta prin grija federatiei, cu sandel, cu mitica si toti de acolo. Au lasat o echipa cum a fost aragesul (sa nu mai pomenesc aici cati jucatori a dat pentru toata liga 1 si pentru nationala) sa fie aproape de desfiintare. Pana acum a fost doar fum. Nu s-a dovedit mituirea arbitrilor facuta de penescu. In caz contrar ar fi trebuit sa fie dupa gratii. Ori asa, cred ca s-a vrut numai "desfiintarea" lui penescu din punct de vedere economic si aici nu-i pot acuza pe cei de sus. Sunt altii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează