FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Bratu e antistelist! » Suporterii Rapidului au postat imagini cu fostul lor jucător înjurîndu-şi actuala echipă

Cînd era la Rapid, Bratu se afişa mereu cu fularul giuleştenilor // Foto: Libertatea
Cînd era la Rapid, Bratu se afişa mereu cu fularul giuleştenilor // Foto: Libertatea

Articol de - Publicat duminica, 26 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 25 august 2012 20:16

Apărătorul participa la o petrecere a fanilor giuleşteni şi înjura Steaua la microfon. Reghe l-a adus pe Bratu la Steaua în vara asta, dar el încă e în recuperare după o accidentare.

Doru Bratu nu prea joacă fotbal, dar e unul dintre cele mai controversate personaje din prima ligă. Fundaşul despre care Laurenţiu Reghecampf crede că va deveni "cel mai bun din România" n-a debutat la Steaua din cauza problemelor medicale, însă prima lui apariţie în roşu şi albastru ar putea fi una cu probleme.

Ultraşii Rapidului au postat pe youtube.com imagini de la o petrecere a vişiniilor în timpul căreia Bratu ia microfonul prezentatorului şi scandează înjurături la adresa Stelei. Episodul datează de acum trei ani.

VIDEO: Vezi aici imaginile cu Bratu!

Bănuit de prostituţie!
Doru era legitimat în Giuleşti, unde a evoluat încă de la juniori. El n-a apucat să debuteze într-un joc oficial nici pentru Rapid, dar l-a impresionat pe Reghecampf la Chiajna, unde a prins 12 partide în Liga 1. Bratu a venit în Ghencea în vara asta, gratis, ca o achiziţie-surpriză. Numele său fusese deja "promovat" în contextul unui caz de proxenetism şi prostituţie cu minori.

El a fost pomenit inclusiv în nişte convorbiri interceptate de anchetatori, discuţii între clienţii reţelei de proxeneţi. "Vine din cantonament Doru, cu funduleţul lui de fotbalist" era una dintre exprimări. Fotbalistul a fost interogat de către poliţişti în acest caz şi a fost considerat nevinovat.

Au mai fost Karamienii
Pe gsp.ro, fanii roş-albaştrilor au reacţionat deja la imaginile cu Bratu înjurînd echipa la care el e legitimat acum. "E clar, nu va juca niciodată la Steaua! Sau va juca şi va fi huiduit pînă va pleca!", "Afară!", "OK, era fotbalist la Rapid atunci, dar de ce a acceptat să vină la clubul pe care-l înjura? E un mercenar!" sînt cîteva dintre reacţiile ultraşilor.

Înaintea lui Doru, au mai existat jucători aflaţi în situaţia în care se găseşte el acum. E vorba despre fraţii Karamian. Armenii au evoluat în Grant şi mai ales Artiom apăruse în multe imagini în care scanda anti-Steaua, chiar şi cu înjurături. El şi fratele lui, Arman, au jucat totuşi fără probleme în Ghencea, unde au rezistat numai o jumătate de an.

Artiom a stat puţin din cauza problemelor medicale, iar lui Arman nu i-a fost prelungit angajamentul, deşi reuşise să marcheze de cinci ori în roşu şi albastru.

50 de meciuri are Bratu în ultimii doi ani şi jumătate, dintre care doar 12 în prima ligă, pentru Chiajna

1,81 metri măsoară Bratu, cel mai scund dintre stoperii Stelei. El n-a fost utilizat pînă acum fiindcă s-a tratat după o operaţie la genunchi

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Francezii luptă contra lui Gigi
"Divizia naţională de luptă împotriva huliganismului" din Franţa îl acuză pe Gigi Becali pentru refuzul de a-l transfera pe atacantul Sinama Pongolle pe motiv că acesta e de culoare. Francezii analizează decizia patronului stelist: "Cineva trebuie să-şi asume responsabilitatea şi să ducă problema în instanţele internaţionale şi în cele mai înalte sfere ale fotbalului!".

Interesul e Real
Victor Becali susţine că Real Madrid îl urmăreşte pe Vlad Chiricheş, dar recunoaşte că apărătorul Stelei nu se poate transfera în timpul acestei perioade de mercato: "Sînt mai multe echipe interesate, care îl monitorizează. Printre ele e şi Real Madrid, însă nu se pune problema să plece Chiricheş de la Steaua acum".

Prepeliţă mai aşteaptă
Steaua nu se poate baza deocamdată pe Andrei Prepeliţă, chiar dacă mijlocaşul s-a însănătoşit. "Încercăm să-l reintegrăm în lot, dar mai are nevoie de timp", a explicat Reghecampf situaţia jucătorului. Prepeliţă s-a accidentat la genunchi şi a fost operat. El lipseşte de pe teren de aproape şase luni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
jalemare
jalemare  •  26 August 2012, 16:23
Postat de spivak pe 26 August 2012, 10:46

E pasiv sau activ?

dupa cum au nevoie mimi si mache.

dog_one
dog_one  •  26 August 2012, 15:14

BRAVOOO OAIE... VAMOS DINAMO.

dog_one
dog_one  •  26 August 2012, 15:14

BRAVOOO OAIE... VAMOS DINAMO.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează