FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - GAZ METAN 1-1

VIDEO Buni de cap » Chiajna se scufundă în liga secundă: egal cu Mediaș, scor 1-1

Trtovac (stânga) a reușit al doilea gol al său în actualul sezon de L1
Trtovac (stânga) a reușit al doilea gol al său în actualul sezon de L1

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2017 00:00

Chiajna și Mediaș au marcat în interval de patru minute, după două execuții reușite de fundașii centrali cu capul. În rest, o plictiseală mare și un joc modest.

Dan Alexa a plecat de la Tg. Mureș și a fost adus ca un salvator la Chiajna, dar planurile n-au dat deloc roade.

Ilfovenii n-au mai câștigat de 7 etape, iar antrenorul de 37 de ani își poate trece în CV retrogradarea a două echipe pe care le-a condus în actualul sezon. Chiajna e pe 7 și nu are nicio victorie în play-out, fiind singura din cele 8 cu această performanță neagră.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Chiar dacă n-am bătut, eu sunt mulțumit și spun că am făcut un joc bun, am avut o grămadă de ocazii de a marca. Am fost peste Mediaș, dar e adevărat că pe final puteam pierde jocul. Am pus mai multe probleme, dar ne lipsește șansa, trebuie să lucrăm la acest capitol și să ne revenim.

Am avut ocazii cât într-un tur de campionat. Nu mă gândesc la retrogradare și nici la plecare. Totul se va decide în ultima etapă și sunt încrezător că ne putem salva pentru că echipa a început să joace bine", a explicat semieșecul de ieri Alexa.

Căldură e de vină :)

Într-un meci plictisitor, în care fetele din tribună au stat mai mult pe telefoane și au făcut selfie-uri urcate pe Facebook ori Instagram, jocul a fost decis de două faze fixe.

Trtovac (52) a înscris cu capul din şapte metri, după un corner executat de Eric, iar la doar câteva minute Dobrosavlevici (56) a egalat tot cu capul, din trei metri.

"Mai bine luam gol în minutul 90 decât să fim egalați imediat! Mă doare că nu suntem în stare să ținem de scor. Bălgrădean i-a salvat pe adversari în acest meci pentru că i-a scos în prelungiri. Poate am noroc și eu la meciul viitor, să nu mai fie portarul lor în formă.”, a spus Pustai, a cărui echipă rămâne la două puncte în spatele liderului din Copou.

”Recunosc că temperatura ne-a pus probleme, e greu să joci pe soare, la 20 de grade, după o iarnă lungă"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

51de zile au trecut de la ultima victorie a celor de la Chiajna în Liga 1, pe 19 februarie 2017, în Pandurii - Concordia, 0-1

chiajna gaz metan 1 1

Save

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dora
dora  •  11 Aprilie 2017, 09:35

Cred ca si cronicarul GSP a adormit in tribuna daca i-a dat lui Belgradean doar 6 - poate nu i-a vazut cele 2 parade extraordinare din finalul meciului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează