FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - U CLUJ 2-0

VIDEO Cadouri de la Hamza » De ziua lui Cosmin Contra, tunisianul a marcat ambele goluri ale victoriei Petrolului cu U Cluj

Articol de - Publicat luni, 16 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 decembrie 2013 10:19

Sub privirile lui Adrian Mutu şi Gicu Grozav, veniţi să-şi vadă viitorii şi, respectiv, foştii colegi din tribune, "lupii galbeni" au oferit o nouă demonstraţie de forţă, chiar în ziua în care antrenorul lor, Cosmin Contra, a împlinit 38 de ani.

Poate cel mai frumos cadou pe care putea să-l primească "Guriţă" a fost revenirea foarte bună a lui Hamza după accidentarea care l-a ţinut două luni departe de gazon. Tunisianul a marcat de patru ori de la revenire, inclusiv golurile de aseară, şi a decis de unul singur partida cu Universitatea. Deşi începutul meciului a arătat un joc echilibrat între cele două echipe, totul a început să se ducă de rîpă pentru elevii lui Teja din minutul 39, cînd Teixeira a centrat mingea în preajma careului mic, centrare care l-a găsit pe tunisianul Hamza cu spatele la poartă. Nici o problemă, însă! Tunisianul a pivotat ca la handbal şi a trimis balonul direct în plasa apărată de Niculescu.

Click aici pentru VIDEO!

Dore nu e Hamza
După acest gol, jocul s-a înclinat în jumătatea clujeană a terenului, unde acelaşi Hamza, 42, a avut ocazia să marcheze din nou, dar lovitura sa de cap a fost prinsă de portarul Universităţii. Ratarea din sfîrşitul primei reprize nu l-a demoralizat pe african, care a marcat al doilea gol al partidei în minutul 52. Priso a centrat pe jos, din flanc, printre fundaşii clujeni, perfect pentru latul lui Hamza.

Cu patru minute înainte de final, clujenii puteau marca golul de onoare prin Rilke, care a şutat violent din 13 metri, dar brazilianul Pecahna a respins spectaculos. Dore, intrat pe parcurs, a arătat pe final de pe nu mai e titular după revenire lui Hamza, ratînd singur cu portarul. După acest meci Petrolul continuă lupta în trei pentru titlu, alături de Astra şi Steaua, iar U Cluj rămîne pe penultimul loc al clasamentului, cu doar 13 puncte.

Tricoul greşit
În minutul 19 al partidei, Kovacs s-a accidentat şi l-a forţat pe Mihai Teja să-l înlocuiască cu Calcan. Schimbarea a bulversat pe toată lumea pentru că fotbalistul nou intrat a luat din grabă tricoul cu numărul 17, care-i aparţinea lui Takacs, şi nu pe al său, cu numărul 11. Cîteva minute mai tîrziu, acesta a venit la margine şi a făcut repede schimbul.

"Alături de Vlad"
După fiecare gol marcat ieri, Younes Hamza a arătat în faţa camerelor TV un tricou cu mesajul "Lupii nu îşi abandonează puiul. Cu toţii alături de Vlad". Tricoul a făcut referire la Vlad Radu, juniorul Petrolului, care suferă de o boală extrem de grea. Povestea tînărului de 17 ani a fost prezentată în Gazeta de sîmbătă.

Mutu în tribune
Primul transfer al "lupilor galbeni" din iarnă, Adrian Mutu a fost prezent aseară în tribunele stadionului "Ilie Oană", pentru a-şi vedea pe viu viitorii colegi. El a explicat la sosirea pe aeroport sub ce forma va evolua la Petrolul: "99 la sută voi juca pentru Petrolul. Nu vin liber de contract, ci împrumut".

599065-caseta-petrolul.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  16 Decembrie 2013, 12:47

il propun ca cetatean de onoare al ploiestilor ! sa crape pastaia de mamaia ! :)

torque1981
torque1981  •  16 Decembrie 2013, 10:36
Postat de dora pe 16 Decembrie 2013, 10:04

Pecanha scoate pe final un gol ca si intrat in poarta, doua interventii providentiale intr-o singura faza, si ia doar 6 ...bravo maestrilor...iar Niculescu dupa citeva parade excelente ia doar 4...ce amatori sunteti astia care puneti notele...

Corect!

dora
dora  •  16 Decembrie 2013, 10:04

Pecanha scoate pe final un gol ca si intrat in poarta, doua interventii providentiale intr-o singura faza, si ia doar 6 ...bravo maestrilor...iar Niculescu dupa citeva parade excelente ia doar 4...ce amatori sunteti astia care puneti notele...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close