FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-1

VIDEO Când se termină insolvența? Dinamo a ieșit din reorganizare din punct de vedere juridic. Sportiv, echipa n-a arătat De Europa

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 00:00

Dinamo funcționează câtă vreme se rezumă la un scenariu simplu, apărare și contraatacuri cu mingi bubuite pe Gnohere sau cu diagonale pe Lazăr ori pe Rotariu.

Dacă e nevoie de o schimbare a planului, e jale! Un chin teribil! Echipa nu are o idee clară despre cum să atace. Iar schimbarea de sistem operată față de stagiunea trecută parcă l-a coborât pe Palici prea departe de poarta adversarului.

Click aici pentru VIDEO!

Croatul e fotbalistul cel mai creativ de la Dinamo, însă ceva sau cineva îl exclude din rolul de playmaker. În absența unui cap limpede, atacurile se desfășoară ca un asediu cu o minge medicinală pe care jucătorii se chinuiesc s-o răstoarne unul după altul. Nici pasele lungi pe Gnohere nu mai merg la fel de bine ca în derby-ul cu Steaua. Trtovac și Susnjar sunt mari și puternici, niciunul dintre ei nu e galant ca Mitrea în dueluri și Bizonul are probleme.

Fără idei, se reia traseul ciudat Busuladzici-Olteanu-Mevlja-Nedelcearu. Dinamo pasează cu toți jucătorii ei defensivi. E 1-1, cu 10 minute înaintea finalului! Posesia cu fundașii la acest scor și pe final de meci e un alibi pentru toată echipa. Balonul e plimbat în singura zonă de teren pe care medieșenii o privesc ca niște spectatori. Nu-i interesează să iasă din carapacea pe care au alcătuit-o după ce s-a făcut 1-1. Remiza în Ștefan cel Mare e un rezultat bun pentru o nou-promovată.

Oamenii lui Pustai se comportă decent, aglomerează defensiva lor, dar fac rost și de câteva șanse pe contre pe care le oferă roș-albii. La Dinamo intră Patrick Petre și Daniel Popa. Un copil și un vârf luat din "B" pentru completarea lotului. Pe bancă mai există M. Popescu, I. Șerban, Dudea. E de vină Andone pentru jocul sub așteptări sau chiar nu are cu cine? Echipa deține din nou dreptul să se califice pentru participarea în cupele europene. Un drept pe care i l-a oferit dosarul de insolvență, depășirea reorganizării. Jocul n-o califică nici pentru tururile preliminare.

Lazăr trebuia eliminat

Arbitrul Chivulete a tratat blând un fault pe care l-a comis Vali Lazăr la începutul reprizei a doua. Mijlocașul lui Dinamo l-a pocnit pe Zaharia, un cot în figură, un gest inexplicabil. Arbitrul a observat infracțiunea, doar că i-a arătat cartonașul galben lui Lazăr.

"Cine a dat, mă, golul?"

Golul egalizator al Gazului n-a surprins doar apărarea lui Dinamo, l-a bulversat și pe Ioan Andone. Imediat cum a marcat Llullaku, Andone s-a întors spre banca lui: "Cine a dat, mă, golul? Danci? Cine? Aaa, Lullaku?". Albanezul se bucura deja pentru reușita de 1-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
jony1973
jony1973  •  29 August 2016, 00:42

Nici cu Rednic nu atacam prea mult, nu aveam faze multe la poarta adversa, insa echipa construia mult mai mult ca acum, avea un joc de posesie mai bun. Andone trebuie sa-i puna pe jucatori sa joace miute 11 la 11 pe 50 m, pe doar jumatate de teren, sa-i invete sa paseze rapid in situatii de joc aglomerat, de lipsa de spatiu.

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  27 August 2016, 18:33
Postat de rakanishu pe 27 August 2016, 13:56

Doar dinamo Bucuresti :)))))))))

DOAR DINAMO BUCURESTI.................... VOI DOAR *** fcsb.............

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  27 August 2016, 18:32
Postat de khal_37 pe 27 August 2016, 13:51

Nu ai inteles nimic ca de obicei...este vorba despre ce joaca dinamo...adica nimic.

TU NU AI INTELES NIMIC fcsb O ECHIPA DE TOATA JENA............SA TE CALAREASCA NISTE PUSTI AI LUI CITY BA MAI MULT SA AIBA O POSESIE SDROBITOARE........... SA SIMTI UMILINTA SUPREMA NU TREBUIE SA TE NUMESTI DECAT fcsb.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează