FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - STEAUA 1-2

VIDEO Cap limpede și ferocitate » Kharja, ”noul Sînmărtean”, și Chipciu, iar decisiv, au ușurat misiunea Stelei, 2-1 în Copou

Articol de - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 00:00

Roș-albaștrii i-au dovedit aseară pe moldoveni, 2-1, cu două execuții din careul mic, după un meci controlat inteligent

Steaua a revenit pe stadionul unde în luna mai a așteptat cu sufletul la gură și cu ochii pe tehnologia contemporană pentru a se încorona campioana României. Iar aseară a avut mai mult succes decît tremuratul 0-0 din primăvară. Deși, aseară, presiunea a fost mult mai mică pentru roș-albaștri, Steaua a avut mai multă atitudine. Și clarviziunea lui Kharja, ce tinde să aibă impact în echipă precum avea Sînmărtean. Și încă un amănunt. Chipciu începe să devină fotbalistul decisiv tip Lăcătuș. Prinde de minune Chipciu avansat, central, Tade pe bancă!

Click aici pentru VIDEO!

Posesie

Fără să se omoare cu firea și nu la fel de spectaculoasă precum scandalurile de zi cu zi, fie cu Armata, fie cu năbădăiosul Șumudică, echipa lui Rădoi a avut controlul primei părți. În afara acelui penalty-fantomă din minutul 33, Caparco n-a avut prea mari emoții. În minutul 12, a prins ușor după ce Adi Popa a tras slab, lansat spectaculos de către Chipciu. Apoi, în minutul 28, n-a avut emoții în fața lui Stanciu. Posesia balonului nu aduce, obligatoriu, faze periculoase de poartă sau goluri.

Minte

Repriza secundă a început cu tentativa lui Bole (47) de a marca golul vieții, însă mingea s-a dus paralel cu poarta, din unghi închis. Și cum ocaziile nu așteaptă timpul spre a se răzbuna, Chipciu (48) a dovedit că trece printr-o perioadă fericită. Omul potrivit, la locul potrivit, după centrarea de Serie A a lui Kharja. Doar rateul lui Mihalache, la faza respectivă, a fost deplorabil, ca și lipsa de reacție, în fața lui Kharja, a lui Enescu. Chipciu (69), superb, din plonjon, a fost aproape de dublă după o nouă centrare de manual a lui Kharja. Marocanul a arătat o viziune a jocului de aplaudat.

Reacție

Piccioni (78) a tras, nici prea prea, nici foarte foarte, Niță a respins școlărește, în față, dar Boiciuc, de-abia intrat, neîncălzit, n-a găsit plasa. Roș-albaștrii au reacționat, din nou, imediat, pentru a îndepărta pericolul. Kharja (79) a pornit un atac, pasă la Popa, acesta i-a dat lui Stanciu, care i-a pus mingea pentru gol lui Tahar în fața porții. Cînd totul părea rezolvat, Bole (90Ă1) s-a descotorosit de Toșca și l-a pus pe Vasile Gheorghe în posibilitatea de a-i băga în ședință pe apărătorii lui Rădoi. Era prea tîrziu pentru a mai schimba ceva.

3 meciuriconsecutive are Chipciu în campionat în care a marcat: cu Chiajna (3-1), cu Voluntari (3-1) și, aseară, în Copou

"A cîștigat echipa mai experimentată. Habar n-am de ce am picat astfel! Trebuie să ne trezim. Nu sîntem mulțumiți de locul pe care sîntem, fiindcă sîntem mai buni decît anul trecut"
Mădălin Ciucă, fundaș CSMS Iași

"Am respectat prea mult adversarul, cu mai multă încredere puteam obține ceva. Trebuie să punem lucrurile în ordine, nu mai avem voie la pași greșiți în retur"
Vasile Gheorghe, mijlocaș CSMS Iași

"Steaua a avut posesie mai bună. Să nu uităm cine sîntem, nu Real Madrid, de aceea am bifat 8 etape fără victorie. Chiar dacă Steaua a avut și momente mai proaste, dovedește că e mai bună decît în sezonul precedent"
Florin Prunea, președinte CSMS Iași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
maryan_ro83
maryan_ro83  •  04 Octombrie 2015, 16:59

Astra-FCSB, suturi la poart 8-19 !!!! suturi pe poarta 4-8 !!!! cornere 0-8 !!!! 3 goluri anulate eronat ..... Dinamo-Astra, suturi la poarta 3-17 !!!! suturi pe poarta 1-9 !!!! cornere 1-9 !!!! :))))) Galeria Dinamooooooooo... vine la meci sa vada spectacolul echipelor vizitatoare! Ieri au venit 20000 si au vazut un singur sut pe poarta de-al lui Dinamo :)))))) Ce echipa din lume poate pierde cu 1-7 un meci cu nationala Under 17 a Danemarcei? Va ganditi ca in echipa aceea sunt jucatori doar de 15-16 ani si voi luati 7? Cu Debrecen, o echipa maghiara 0-6, un sut pe poarta acasa timp de 90 de minute.. Si ei vor sa fie campionii Romaniei :))))))))

khal_37
khal_37  •  04 Octombrie 2015, 16:56
Postat de John Milne pe 04 Octombrie 2015, 15:35

Cu vedeta "Bizonul" nici un articol ? Sau cu startul excellent a lui dinamo , Rusinea Romaniei ?

Динамо, FC Rusinea Romaniei 1948, clubul noului sistem neocomunist de la putere unde familia negoita si unchiul anchelache, fostul securist al lui ceausescu sunt piloni de baza, a fosr recent ,,scos'' din insolventa si iertat de datorii de peste 17 milioane de euro din care 5 milioane la ANAF!!! La ultimul meci disputat de Динамо pe National Arena presa aservita a anuntat numarul de spectatori in felul urmator: gsp: peste 35000 de suporteri, *** 25000, fanatik: peste 25000 iar in relitate au fost...un pic peste 10000 din care trei sferturi erau elevii scolilor si liceelor impreuna cu parintii di sectorul 3 unde robert negoita este mare tovaras! ASFCAG a sters pe jos cu aceasta cîrpa ***..coregrafia a contat prea putin, ramane doar rusinea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  04 Octombrie 2015, 15:35

Cu vedeta "Bizonul" nici un articol ? Sau cu startul excellent a lui dinamo , Rusinea Romaniei ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează