FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 1-1

VIDEO Caz unic în fotbalul românesc: un timişorean care simpatizează şi cu Dinamo, şi cu UTA! » Benzar: ”Ţin cu roş-albii, e un semn că le-am dat gol”

Benzar a jucat la toate selecționatele de juniori și vrea să ajungă și la prima reprezentativă. La Under 19 a fost căpitan
Benzar a jucat la toate selecționatele de juniori și vrea să ajungă și la prima reprezentativă. La Under 19 a fost căpitan

Articol de , - Publicat luni, 19 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 noiembrie 2012 23:27

Romario Benzar, 20 de ani, a vorbit cu modestie despre superexecuţia sa de la gol, speră să-l facă pe Hagi să-l felicite din nou şi dezvăluie unde vrea să ajungă ca fotbalist.

Mai întîi, a impresionat prin prenumele său celebru, Romario. "Tata, un împătimit după fotbal, mi-a pus numele celebrului brazilian fiindcă era fan al acelui atacant, iar în anul în care m-am născut Romario era în plină ascensiune. Îmi iubesc tatăl enorm, şi el a făcut fotbal, dar n-a avut şansă, pentru el vreau să-mi fac un nume în sport. L-am văzut şi pe Romario pe Youtube, a fost mare, însă preferatul meu este Pirlo. Iar visul meu este să ajung la AC Milan", a dezvăluit mijlocaşul de 20 de ani.

VIDEO: Vezi AICI eurogolul lui Benzar!

"Sînt în stilul lui Dorinel"
Sîmbătă seară, a fost eroul meciului de la Constanţa. L-a deposedat pe Cătălin Munteanu şi a reluat superb, de la 25 de metri, folha seca, peste Bălgrădean, uluit. Pînă şi Hagi a fost impresionat, i se putea citi bucuria pe chip, la final "Regele" lăudîndu-l pe Benzar în faţa întregii echipe.

A fost prima reuşită în Liga 1 a fotbalistului: "Probabil, un semn. Eu cînd eram mic ţineam cu Dinamo şi cu UTA. Da, serios, o să vi se pară ciudat, fiindcă eu sînt timişorean! Simpatizez şi-acum cu cele două formaţii. Cu Steaua n-am jucat, am fost suspendat, mi-ar fi plăcut să bifez acel meci. Cu Dinamo, m-a anunţat domnul Anghel că o să fiu pe gazon, dar n-am avut emoţii".

Benzar ar fi putut ajunge în Ştefan cel Mare! A jucat la Timişoara, la Şcoala "Miroslav Giuchici", apoi la LPS Banatul, de unde mai mulţi colegi de generaţie au fost transferaţi la "cîini", dar scouterii clubului bucureştean nu l-au remarcat. Fotbalistul a mărturisit că îl simpatizează pe actualul antrenor dinamovist: "Dacă m-aş descrie, aş spune că sînt un fotbalist muncitor, care dă totul pe teren, gen Dorinel Munteanu".

Cifrele lui Benzar din meci
- 1 şut / 1 gol
- 78 de acţiuni reuşite
- 78% pase precise

523 de minute a bifat fotbalistul de 20 de ani în tricoul Viitorului, înscriind sîmbătă primul său gol în Liga 1. Anul trecut, în "B", a reuşit un singur gol

300.000 de euro e cota lui Benzar, pe transfermarkt.de

"Dinamo a fost mai agresivă decît am văzut-o în acest campionat, a avut o dorinţă mai mare de victorie, dar şi noi am jucat bine. Cred că vom termina campionatul în primele 8 locuri" ( Romario Benzar, mijlocaş Viitorul)

"Încercăm mereu la antrenamente genul acesta de execuţii, dar e prima oară cînd îmi iese. Am avut noroc că am găsit cel mai bun culoar. Cînd a început sezonul mi-am promis să marchez de cel puţin 5 ori. E primul meu gol în Liga 1 şi e cu atît mai special cu cît a venit în faţa lui Dinamo" (Romario Benzar, mijlocaş Viitorul)

"Mă aşteptam să marcheze astfel, l-am văzut şi la antrenamente cu faze similare. Este foarte bine pentru încrederea lui, are un şut bun şi este un mijlocaş de perspectivă" (Gică Hagi, patron Viitorul)

537979-viitorul-dinamo.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
erectusraz
erectusraz  •  20 Noiembrie 2012, 00:19

Era sa ajunga la UTA inainte sa ajunga la Viitorul, dar italianului i s-a parut mare suma de 60.000 euro cat costa Benzar la acea vreme....

dog_one
dog_one  •  19 Noiembrie 2012, 19:24

GOL FRUMOS DAR FACUT CADOU DE C. MUNTEANU.

adymax
adymax  •  19 Noiembrie 2012, 16:08

Sper sa ajungi sa joci la UTA in prima Liga. FORZA UTA!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează