FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - VIITORUL 3-2

VIDEO Ce meci, Celeban! » Fundaşul polonez a punctat de două ori în victoria Vasluiului cu Viitorul, 3-2

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 01 aprilie 2013 22:42

Cel mai palpitant meci al etapei a fost decis de polonezul din defensiva gazdelor, autor a două goluri. Constănţenii au rămas doar cu impresia artistică


Nicolae Stanciu, la 19 ani, lăsat rezervă de Vaslui pentru că urmează să plece la Steaua. Nicolae Dică, la aproape 33 de ani, băgat titular în echipa de puşti a lui Hagi pentru că e singurul cu experienţă de echipă mare. De aici s-a şi creat dezechilibrul în FC Vaslui - Viitorul. În favoarea oaspeţilor.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Oamenii lui Hizo au jucat după chipul şi asemănarea antrenorului lor: bătrîneşte şi de modă veche, stînd şi aşteptînd totul din glezna lui Sînmărtean, care a început şi el să obosească. Gazedele au contat numai cînd Vîtcă a arătat nesiguranţă şi a bîlbîit nişte mingi. În rest, s-a jucat în terenul gazdelor, iar atunci cînd s-a ajuns şi în careul lor, sîngele de marcator al lui Dică le-a provocat hemoragie galben-verzilor.

La pauză, "Dulăul" a trecut peste orgoliu şi l-a băgat pe Stanciu, care în 5 minute a avut mai multe acţiuni decît avusese Sînmărtean în 50 şi a contribuit la golul egalizator. Tot el, peste alte 4 minute, a centrat pentru golul lui Antal. Finalul a fost încîntător. Dică a lovit bara la un şut inteligent, după care Cordoş i-a "pasat" decisiv lui Alibec pentru 2-2.

Nu s-a terminat ca în tur întrucît Bejan a vrut să fie chiar mai penibil decît Cordoş şi a comis o gafă de proporţii, cu care şi-a îngropat echipa. Scor final 3-2, Viitorul nu scapă de locul retrogradabil, iar Vasluiul se menţine în cărţile pentru Europa, de o care o despart 4 puncte.


6 goluri a marcat Celeban în acest campionat, fiind cel mai bun marcator din lotul actual al Vasluiului

11 meciuri consecutive fără succes a bifat Viitorul, a cărui ultimă victorie datează din urmă cu mai bine de 5 luni: 29 octombrie 2012, 2-0 cu Pandurii

"E primul meu gol pentru Vaslui, a venit cam tîrziu, dar bine că a venit. Dacă în finalul sezonului vom avea atitudinea din repriza a doua, atunci vom juca în cupele europene"
Liviu Antal, mijlocaş FC Vaslui

565894-caseta-vas.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dora
dora  •  02 Aprilie 2013, 12:09

noroc cu victor, ca daca era Lapangiu iar luau cei de la vaslui note de 4 si 5...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează