FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - PANDURII 1-1

VIDEO Ceahlăul a rezistat în faţa asediului gorjean » Pietricica greu de spart

Batin (dreapta) a
irosit aseară cîteva
ocazii uriașe
Foto: Mediafax Foto
Batin (dreapta) a irosit aseară cîteva ocazii uriașe Foto: Mediafax Foto

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 13:37

Pandurii s-au chinuit cu formaţia nou-promovată, care a fost la un pas de victorie după ce a dominat prima repriză şi a condus cu 1-0


Gheorghe Ştefan a promis că nu mai vrea să alterneze promovările şi retrogradările, a completat echipa tînără a lui Enache cu cîteva piese cu experienţă, iar oamenii săi au ţinut să confirme. Nemţenii au început cu tupeu confruntarea cu Pandurii, o formaţie care nu a suferit mari modificări faţă de sezonul trecut, şi au dominat prima parte a meciului. Gafiţa (8, 11), Monroy (12) şi Omerbegovici (13) au semănat panică în careul lui David Lazar, dar portarul oaspeţilor a fost la post. A venit apoi rîndul lui Costel Enache să îngheţe pe bancă la şutul lui Batin (10), din afara careului, dar Villadsen a reuşit să scoată cu ceva emoţii. Ceahlăul a dat lovitura pe un contraatac, cînd Gafiţa l-a învins pe Lazar cu un şut pe jos din interiorul careului (25).

Vezi rezumatul meciului Ceahlăul - Pandurii 1-1

Ploaia torenţială, dar şi muştruluiala de la vestiare a lui Petre Grigoraş i-au trezit pe gorjeni, care după pauză au pus probleme. Stromajer (49) a egalat cu un şut superb în diagonală din interiorul careului. Pandurii au presat poarta lui Villadsen pentru cele trei puncte, însă reduta moldovenilor a rezistat, iar Batin l-a adus la disperare pe Grigoraş cu ratările sale. Gorjenii au fost nevoiţi să se mulţumească doar cu un punct.


"În prima repriză am părut o echipă de amatori. Am intrat cu ifose de vedete şi pînă ne-am trezit era 1-0. Ceahlăul va fi una dintre surprizele acestui sezon"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gesepeul
gesepeul  •  25 Iulie 2011, 18:27

Egal echitabil, fiecare echipa a avut cate o repriza...asa ca la box!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează