FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - ACS POLI

VIDEO Ceahlăul - ACS Poli 1-0 » Golubovici îi urcă pe nemţeni pe loc de Europa League

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 noiembrie 2013 20:47

Ceahlăul a ajuns la a 3-a victorie consecutivă în Liga 1 după ce a învins şi ACS Poli, scor 1-0. Precedentele două suceese au fost cu Săgeata (2-1) şi FC Botoşani (1-0).

Vezi aici liveTEXT partida!

Vezi VIDEO cele mai importante ocazii!

Golul lui Golubovici din minutul 79 îi urcă pe nemţeni pe locul 4, fiind la egalitate cu Pandurii, ambele avînd 26 de puncte. Tot Golubovici a ratat un penalty în minutul 19.

ACS Poli a jucat bine, aşa cum a făcut-o şi în partidele cu Petrolul (0-0) şi Oţelul (1-0), dar nu a mai reuşit să scoată nici un punct.

Echipele de start:

Ceahlaul: Jovici – Rusu, Marc, Cînu, Cazan – Achim, Stana – Popadiuc, Constantinescu,  Gheorghiu – Golubovici

Rezerve: Jicha, Hasani, Chitoscă, Onciu, Lucas, Ştefanescu, Ţepeş

ACS Poli: Nuno Claro – Belu, Scutaru, Şeroni, Poparadu – Petre, Trandu – Bălace, Gorobsov, Popovici – Szekely

Rezerve: Pap, Petrovici, Boldea, Keita, Bărbuţ, Balaure, Furtado

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
gymd
gymd  •  23 Noiembrie 2013, 16:42
Postat de gymd pe 23 Noiembrie 2013, 16:41

ce aberatii bai nene, inseamna ca tu esti suporterul ala masochist care ii place sa vina la Dinamo sa vada acceiasi mediocritate, eu am zis ca l-as vrea pe Miriuta din camp.urmator la noi, ce am zis asa de anormal,paranormal sau alte fenomene dintr'astea, tie iti place cum joaca cu Stoican care nu are nicio experienta,nicio idee,nmk ?????

in plus Miriuta este si Dinamovist infocat, a zis si la meciul direct in groapa scor 1-1 ca spera ca intr-o zi sa vina aici sa antreneze, dar asta numai domnul negoita stie cand, asta a spus el dupa meci, hai pa ca nu te pricepi la fenomenu asta pe nume fotbal ( fara suparare :)) )

gymd
gymd  •  23 Noiembrie 2013, 16:41
Postat de samertx pe 23 Noiembrie 2013, 07:25

Pleacă cu aberațiile tale! Entuaziasmul își are loc și el , pe acolo, prin anumite părți esențiale. Tu îl ai prin părțile lipsă! Fără supărare!

ce aberatii bai nene, inseamna ca tu esti suporterul ala masochist care ii place sa vina la Dinamo sa vada acceiasi mediocritate, eu am zis ca l-as vrea pe Miriuta din camp.urmator la noi, ce am zis asa de anormal,paranormal sau alte fenomene dintr'astea, tie iti place cum joaca cu Stoican care nu are nicio experienta,nicio idee,nmk ?????

reality
reality  •  23 Noiembrie 2013, 08:26
Postat de gabryel28 pe 22 Noiembrie 2013, 21:53

bai moldoveni ducetiva la stadion ca eschipa este pe loc de uefa!!!

mai oltene, tu de cine vorbesti? Cumva de suporterii echipei Ceahlaul Piatra Neamt? Poi respectivii suporteri (ca sa citez un prieten "sudist") "e decat unul" si anume domnul Pinalty. Ca sa nu spun ca partida a fost cedata de RDS-RCS mirificei tembleiziuni Dolce care are foarte multi "privitori", la mine pe strada am numarat din 15 Blocuri.... adica vreo 200 de apartamente au Dolce "decat doua familii" restul "e decat UPC si RDS-RCS" ( :D ). Cat despre ACS Poli... cum am mai spus si altadata, singura mea dorinta la lotul si ce joaca aceasta echipa este sa ramana in Liga 1. Cine spera la mai mult e tare optimist. Sper ca din iarna conducerea c

Vezi toate comentariile (20)
Comentează