FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - GAZ METAN 0-1

VIDEO Celălalt Roman » După victoriile cu Dinamo şi Steaua, Pandurii sînt în cădere liberă: 0-1 cu Gaz Metan

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 martie 2015 20:30

Lăudatul atacant al gazdelor, Mihai Roman, a fost ieri cap de linie pentru toate acţiunile ofensive, în timp ce Dan Roman a adus primul succes al ardelenilor pe 2015


Euforia dăunează grav rezultatelor bune! Pandurii a crezut că, dacă a bătut în 5 zile Dinamo şi Steaua, va face acelaşi lucru şi cu Viitorul şi Gaz Metan doar prezentîndu-se la stadion. Fals! A luat 4-0 de la puştii lui Hagi, iar prima măsură a lui Iordănescu junior a fost de a interzice jucătorilor săi să mai vorbească în faţa presei în preziua meciului. De fapt, nu ziariştii erau de vină, ci elevii săi, care şi ieri au avut o prestaţie modestă.

Click aici pentru VIDEO!

Coautor Stanca
Prima repriză s-a jucat în terenul oaspeţilor, nu şi în careul acestora. Mihai Roman a avut singura situaţie de gol, practic un sfert de ocazie, dar lovitura sa de cap a trecut alături (22). După pauză ritmul a crescut, datorită Mediaşului! Llullaku l-a încercat pe Stanca de la 25 de metri, însă mingea a fost scoasă de la rădăcina barei de portar (55), iar după 3 minute s-a şi marcat.

La o fază la care Vasiljevici a pierdut duelul aerian cu Dan Roman, iar Stanca a vrut să arate că a copiat de la Tătăruşanu, fostul său coleg de la Steaua, numai ce a fost prost: a vrut să iasă, s-a răzgîndit, a rămas apoi blocat la 4-5 metri de buturi, iar balonul l-a depăşit şi a ajuns în plasă (59): 0-1!

Eric s-a făcut de rîs
Ultima jumătate de oră a fost un chin al gazdelor de a evita înfrîngerea. Din păcate pentru gorjeni, Mihai Roman a demonstrat că nu s-a maturizat, în timp ce la Nistor şi Răduţ s-a văzut de ce cluburi precum Evian şi Steaua i-au rejectat.
Eric a intrat şi el pe final, însă nervii şi mai ales kilogramele nu l-au lăsat să limpezească jocul echipei sale. Dacă după o lună de cantonament şi alte 5 săptămîni de antrenamente cu echipa, brazilianul încă arată precum un jucător retras din activitate de 4-5 şi ani şi care îşi petrece majoritatea timpului în bucătărie, atunci poate că noua regulă introdusă de LPF şi FRF în privinţa extracomunitarilor va ajuta fotbalul românesc să progreseze.


"Mulţi ne-au condamnat la retrogradare, dar Gaz Metan nu se predă aşa uşor"
Dan Roman, atacant Gaz Metan

"Am încercat să jucăm, să construim, dar am întîlnit un adversar care s-a apărat perfect. Sîntem într-o situaţie complicată, bine că se întrerupe campionatul"
Mihai Răduţ, mijlocaş Pandurii

"Încă o dată se dovedeşte că în Liga 1 o echipă cîştigă atunci cînd pregăteşte meciul să nu piardă, nu cînd îl pregăteşte la victorie. Aşa şi cu cei de la Gaz Metan, cred că dacă îi întrebai înainte de meci ce părere au de un egal, îl luau cu ambele mîini şi fugeau la Mediaş, nu se mai juca nici un meci"
Basarab Panduru la Dolce Sport

"Da, nu m-ar fi deranjat un egal, dar nu cred că ne-ar fi ajutat foarte tare. A fost un meci de care pe care, bine că am cîştigat, în sfîrşit, şi noi un meci în 2015! La Mediaş nu sînt probleme financiare, e drept, salariile sînt mai mici, dar măcar avem liniştea asta"
Dănuţ Matei, antrenor Gaz Metan

"În mai puţin de o săptămînă s-a întors situaţia cu 180 de grade. Am avut şi probleme mari de lot la ultimele două jocuri, bine că se întrerupe campionatul ca să ne repunem pe picioare. Nu-mi convine că am reînceput să semănăm cu ceea ce juca Pandurii în tur"
Edi Iordănescu, antrenor Pandurii


13-1 a fost raportul cornerelor în meciul de ieri, în favoarea gazdelor de la Pandurii Tg. Jiu

656101-caseta.jpg

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
para.para
para.para  •  23 Martie 2015, 11:13

Pandurii nu e echipa aia antrenata de antrenorul momentului, declarat public de b0sketarii l0k0m0t0ri angajati de ioanitoaia la je gsepe, doar pentru simplul faptul ca a batut turma nationala?

ortega
ortega  •  23 Martie 2015, 09:51

Alt blat ordinar , marca Pârvulescu ... Horobo , vezi că se strânge lațul ... Ajungi cât de repede lângă mentorul tău , Blatula , porkul bătrân ...

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  23 Martie 2015, 09:49

Edward nu mai e Edi,mare antrenor,a batut Steaua,etc,etc.....Succesul trebuie bine gestionat,altfel retrogradezi.....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează