FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - ASA 2-1

VIDEO Cele două fețe ale bătrâneții » Veteranii din Voluntari au fost mai buni decât cei de la ASA, scor 2-1

Claudiu Niculescu s-a îndepărtat puțin de zona retrogradării
Claudiu Niculescu s-a îndepărtat puțin de zona retrogradării

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 00:00

Voluntari a învins ASA, ieri, ajutată de evoluțiile bune ale celor doi veterani, Costin Lazăr și Florin Cernat. De partea cealaltă, veteranii mureșenilor, Marius Constantin și Mureșan au jucat slab și au arătat o atitudine zeflemitoare.

Ciocnire de nume grele în play-out-ul românesc, ieri la prânz. Vasile Maftei, Costin Lazăr și Florin Cernat la gazde, Bănel Nicoliță, Marius Constantin și Gabi Mureșan la oaspeți.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cu toții trecuți bine de 30 de ani și cu sute de meciuri în prima ligă și peste hotare, pe foaie acești jucători anunțau un mic spectacol în zona de retrogradare a Ligii 1.

Elevii lui Claudiu Niculescu și-au respectat blazonul. Costin Lazăr, la aproape 36 de ani, a ținut ieri mijlocul terenului așa cum o făcea în vremurile bune, iar Florin Cernat a continuat evoluţiile de tip one-man show.

Ajuns și el la 37 de ani, decarul a creionat perfect primul gol, centrând la Popadiuc, care a pus capul simplu, semnând assistul pentru golul lui Bălan.

În repriza a doua, Cernat s-a jucat cu driblingurile în careul advers, a pasat pentru Căpățână, care a băgat mingea în poartă, lejer, cu latul.

Din păcate pentru Ionuț Chirilă, bătrânii săi nu au avut aceeași determinare ca oameniii lui Claudiu Niculescu. Constantin și Mureșan au fost făcuți jaloane de către Cernat, iar căpitanul Mureșan, după o partidă dezastruoasă, a comentat secunde bune în momentul schimbării.

Într-un final, a ieșit înjurând printre dinți. Mai mult, în minutul 65, mureșenii au obținut un penalty, Ciolacu a luat mingea să bată, dar nu a fost lăsat de Gorobsov.

Noi discuții și parlamentări, a apărut și Marius Constantin agresiv la adresa lui Ciolacu, care a cedat într-un final, aruncându-i mingea lui Gorobsov, marcator de la punctul cu var.

Echipa lui Niculescu a arătat mai bine la al doilea meci cu Clau pe bancă, pe când la ASA, Chirilă pare să aibă o misiune imposibilă dacă ne luăm după atitudinea "greilor" din echipă, care fac orice altceva decât să joace fotbal.

"Am stabilit dinainte că cine pune mâna primul pe minge bate penalty-ul, dar nu am fost lăsat, deşi mi-am dorit foarte mult. Asta e, nu sunt supărat decât pentru înfrângere"
Andrei Ciolacu, atacant ASA

voluntari asa 2 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează