FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PETROLUL

VIDEO CFR Cluj a învins Petrolul, scor 1-0 » Ploieștenii rămîn "lanterna roșie" a Ligii 1

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2015 16:56

CFR Cluj a cîștigat meciul de pe teren propriu cu Petrolul din etapa a șasea, scor 1-0, după golul lui Cristian Lopez din ultimul sfert de oră al jocului.

Vezi meciul în format liveTEXT

CFR CLUJ - PETROLUL 1-0
A marcat:
Cristian Lopez '76

Vezi VIDEO cu golul partidei

Ploieștenii au presat în prima repriză, însă nici șutul lui Farina și nici reluarea acrobatică a lui Moussa n-au schimbat tabela de marcaj.

Golul a venit în partea a doua cînd mai era doar un sfert de oră din partidă. Cristian Lopez abia a intrat pe teren și a marcat cu un șut din interiorul careului, aflîndu-se la prima reușită în Liga 1.

După acest joc, ardelenii au urcat pe locul 9, cu 5 puncte, în timp ce ploieștenii au rămas "lanterna roșie" a campionatului și au -2 puncte. Ambele formații au fost penalizate la începutului sezonului cu -6 goluri.

Echipele de start:

CFR: Marc - Tiago Lopes, Larie, Tînc, Camora - Jakolis (Dani '86), Petrucci, A. Mureșan, Goncalves (Păun '59) - Voiculeț, Beleck (Cristian Lopez '71)
Rezerve: Vîtcă, Goian, Nascimento, Negruț

Petrolul: Pecanha - Beța, Benga, Tudose, Porret - Bucșa, Marinescu (Zoubir '56) - Nepomuceno (Voinea '73), Ropotan, Farina (Miliceanu '80) - Moussa
Rezerve:Cobrea, Varga, Peteleu, Rippert

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  12 August 2015, 02:05

Ba tu nu ma cunosti !! Pe mine ma revolta sa abuzez de lux cu exceptia pudrei de corp . Aia e importanta . Imi dau cu ea si in chiloti . Eu v-as fi primit presdintii la cotroceni dar as fi locuit la un bloc la 2 maxim trei camere ca sa trimit un mesaj poporului roman . La fel ca Janos Kadar .

bvd_magheru
bvd_magheru  •  12 August 2015, 02:01

Pai nu ca se tinea de mine si ca el si altii . Vroiau ca dupa terminarea facultatii sa ii pun directori . Apropo va facem o televiziune ca in vis cu sandra tzaranu si topescu, florin piersic, etc.. . Nu permiteam televiziuni private . Romanii nu erau pregatiti pentru asa ceva nici alea pentru voi . Jucam a ambele capete si cu americanii si cu rusii . Semnalizam dreapta si o luam la stinga .

bvd_magheru
bvd_magheru  •  12 August 2015, 01:56

Ba eu darimam ceausismul dar facea o tzara d.p.d.v militar neutra, nealiniata iar comercial ma deschideam in toate directiile mai ales spre rusia dar repet numai comercial . C.E adus numai saracie in Ro . In afara de *** care a cumparat tot centrul timisoarei desi acolo au murit o gramada de oameni la asa zisa revolutie, mai nimic. Sau imbogatit toti analfabetii si oportunistii . Acum isi parcheaza lamborghinii pe trotuar in fatza primariei timisorene . In rest hei rup ca nu isi mai recupereaza primaria nici o casa de la *** aia !! Macar sa poate sa ii impiedice *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează