FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI 1-0

VIDEO CFR Cluj a învins Poli Iași, scor 1-0, într-un meci cu scandal! Ardelenii țin aproape de FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 19:57

CFR Cluj a câștigat meciul de pe teren propriu cu Poli Iași, scor 1-0, din etapa a 17-a. Partida n-a fost lipsită de incidente.

Ardelenii au preluat inițiativa încă din startul jocului, dar șuturile lui Deac și Camora au trecut puțin pe lângă poartă.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 62 de Ciprian Deac, moment în care banca tehnică a moldovenilor a explodat.

Flavius Stoican a cerut un fault la faza premergătoare golului și a fost trimis în tribune. Staff-ul ieșenilor a protestat apoi împotriva arbitrajului într-un mod inedit: a îmbrăcat tricouri pe care scria: "Vrem arbitraje corecte". Vezi AICI detalii!

În prelungirile partidei, Qaka a șutat de la distanță, dar Arlauskis a respins, iar la faza imediat următoare același portar a scos mingea lui Mihalache de sub bară.

CFR Cluj - Poli Iași 1-0 
A marcat: C. Deac 62
TEXT / VIDEO

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Culio, Hoban - Deac, Nistor, Păun - Omrani
Rezerve: Vâtcă, Mureşan, Rus, Dokovic, Rija, Hamed, Balde 

CSM Poli Iaşi: Kelava - Mihalache, Bădic, Frăsinescu, Tiago Monteiro - Cioinac, Qaka - Platini, Cristea, Panţâru - P. Mendes
Rezerve: Koselev, Jagodinskis, Cisse, Ştefănescu, Spătaru, Chelaru

Acesta a fost meciul 200 pentru Hoban în Liga 1.

clasament

Arbitri

A: Rădulescu George (Bucureşti - Bucureşti)
A1: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare - Satu Mare)
A2: Radu Iulian (Bucureşti - Bucureşti)
R1: Dumitru Robert George (Sfântu Gheorghe - Covasna)
Obs: Huzu Aron (Sibiu - Sibiu)

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (92)
florar
florar  •  06 Noiembrie 2017, 16:45
Postat de haideusicfr pe 06 Noiembrie 2017, 07:29

Nu a fost deloc "fazagolului".A fost o faza dinaintea celei a golului.N-am numarat ocaziile ,dar CFR a domniat partida.Puteau egala ,n-au facut-o ,protestul e hilar...de comedie. Outul a fost al CFR-ului .daca asta conteaza. Trebuiau sa protesteze lainceputulcelei de-a doua reprize . De ce s-a mai dat startul? Intr-o tara echilibrata ,cu FRF respectata ,anetrenorul asta primea o pedeapsa exemplara. ca niste copii au venit cu tricouri aiurea.Pacat ca era si Trica perintre ei . Fostul cfr-ist de marca . Unora li se pare ca impotrivaCFR-ului orice e posibil. Nu arveti decat sa ramaneti in Moldova voastra istorica .E plin Clujul de moldoveni. Mai mult auzi accent de pe meleaguri "divine" decat ardelenesc . Stati acasa cu ce tricouri vreti.sau veniti si respectati bunele maniere .Si conduita. Lasati-o pe "dansa" razvratirea!) acasa.

Istetule!!!Daca nu veneau moldovenii auzeai alta limba acum...

florar
florar  •  06 Noiembrie 2017, 16:42
Postat de haideusicfr pe 06 Noiembrie 2017, 08:47

Stoican a declarat ca e nervos ca nu s-a dat out in favoarea lor ,nicidecum de vreun fault.Iar out a fost bine dat. E culmea unde s-a ajuns .

E greu de inteles!Daca jucatorul clujean nu loveste mingea este fault pentru ca intra prin alunecare ,atinge adversarul...Daca atinge mingea nu mai este fault pentru ca joaca mingea.Dar este aut!...E greu????

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Noiembrie 2017, 08:47
Postat de ray51 pe 06 Noiembrie 2017, 08:42

Arbitrii sunt din Bucuresti si imi este imposibil sa cred ca nu au trecut macar odata prin Pipera... Imi este imposibil sa cred ca nu cunosc disputa mediatica dintre FCSB si CFR. Asadar a invoca arbitrajul ca sursa infrangerii, este aberanta. Dar nici atitudinea unor postaci care incrimineaza echipa ieseana si pe moldoveni in general, ca fiind corijenti la bunele maniere.

OK, de acord.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează