FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PETROLUL

VIDEO » CFR Cluj - Petrolul 0-1 » Filipe Teixeira aduce o nouă victorie pentru ploieşteni

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 martie 2015 19:56

Petrolul a cîştigat meciul de pe terenul celor de la CFR Cluj, 0-1, şi se distanţează de rivalele Astra şi CS U Craiova în lupta  pentru locul trei.

Vezi aici meciul liveTEXT

Vezi aici video cu golul lui Filipe Teixeira

Petrolul a cîştigat meciul cu 1-0, graţie golului marcat din penalty de Filipe Teixeira.

În finalul unei prime reprize lipsite de ocazii şi spectaculozitate, Victoraş Astafei a fost faultat în careu de portarul Mincă, în minutul 43. Portughezul Teixeira, aflat la meciul 100 în Liga 1, a transformat lovitura de pedeapsă şi a adus cele trei puncte.

În a doua repriză, ploieştenii s-au mulţumit cu păstrarea rezultatului, iar cei de la CFR Cluj, deşi au avut cîteva ocazii prin Tade şi Dore nu au reuşit să marcheze.

Petrolul se află în luptă pentru cupele europene, fiind pe locul trei în Liga 1. Elevii lui Mircea Rednic s-au distanţat la patru puncte de Astra şi s-au apropiat la trei puncte de ASA Tg. Mureş.

CFR Cluj nu are nici o victorie în 2015 şi se află pe ultimul loc din Liga 1, după depunctarea de 24 de puncte. Jucătorii lui Eugen Trică au doar 12 puncte, cu 13 mai puţin decît echipa de pe primul loc care asigură salvarea de la retrogradare.

Echipele de start:

CFR Cluj: Mincă - Jakolis, Larie, Carp, Camora - Petrucci, Muniru  - Deac, Dore, Păun, Tade
Rezerve: Amadio, Tiago Lopes, Szilard, Chanturia, Negruţ, Jazvici

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Satli, Peteleu - Coman, Filip - Nepomuceno, Kronaveter, Teixeira - Astafei
Rezerve: Cobrea, Ipsa, Marinescu, Vasilache, Chiriţă, Mareş, Pastorini

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (37)
roadster1988
roadster1988  •  23 Martie 2015, 10:45

un meci de cascadorii rasului.cfr poate fi comparata numai cu viitorul lui hagi care mai de care cautau sa-si ajute adversarii.....rusine

masim
masim  •  23 Martie 2015, 08:23

si super Trica nu "da in scris" ca-si da demisia! sau daca nu a apucat sa scrie ca bate Petrolul nu se mai pune asa e cand esti cand nu-ti vezi lungul nasului

travka
travka  •  23 Martie 2015, 07:52
Postat de travka pe 23 Martie 2015, 07:51

pai aia din Moldova nici nu exista pe harta umanitatii, majoritatea sunt la nivel de primata, in Cluj si in zona Ardeal insa sunt foarte multi romi, pe langa ungurii murdari, intereseaza-te putin, vezi unde are resedinta regele romilor din Romania? in Sibiu, vezi ce e aia piata rat, vezi cand vin autocarele Atlassib din vest si opresc in autogara Sibiu sau Cluj sa vezi ce coboara din ele, numai fuste si mustati, colcaie rau pe acolo suedezii :)) ca PIB cluj abia prinde top 10, Bucuresti e primul, Ilfov, Brasov, Arges, Timis, Prahova, Constanta si altele, Cluj e mai la fund ca sa zic asa :)

asta ca sa nu mai mentionez unde s-a tinut congresul romilor in anul 2013, iar majoritatea dintre ei au protestat pe strazi si cer ca orasul Cluj sa devina capitala romilor din Romania :D cauta pe sursa stiri de cluj stirile astea doua ;)

Vezi toate comentariile (37)
Comentează