FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BOTOŞANI 0-0

VIDEO Chinul continuă! Steaua a avut o nouă evoluţie penibilă, reuşind doar o remiză cu ocupanta locului 7, Botoşani

Articol de - Publicat luni, 28 noiembrie 2016 00:00

Pas greşit pentru Steaua aseară, cu Botoşani. Trupa lui Reghe a scos un 0-0 insipid cu echipa lui Leo Grozavu. La lipsa totală de spectacol au participat frigul de la ora meciului, dar şi tribunele pustii ale Arenei Naţionale.

Cei aproximativ 2.000 de suporteri prezenţi au fost ocupaţi mai mult cu frecatul mâinilor decât cu cântatul. Şi până la urmă, cine îi poate învinui când peste două zile urmează meciul cu Dinamo?

Gata cu Popică

Echipa trimisă în teren de Reghecampf a fost şi ea gândită cu spectrul Derby-ului deasupra capului. Reghe a menajat cinci titulari de drept, astfel că în echipa Stelei au apărut nume care nu prea au călcat iarba în ultima perioadă. Printre ei şi Alexandru Tudorie, atacant care a fost titular ultima oară acum o lună, în Cupă, cu Foresta. N-a rupt el gura târgului aseară, dar măcar s-a renunţat la experimentul nefericit al lui Reghe numit "Adi Popa număr 9". Nu se ştie dacă s-a săturat şi Reghe de impotenţa lui "Popică" în rol de vârf, cert e că Tudorie a fost impus de regula U21.

Enache şi tribunele

Antrenorul roş-albaştrilor a considerat mai important meciul cu Dinamo, de miercuri, şi a preferat ca Steaua să se chinuie cu Botoşani. Şi chinuială a fost! Poate chiar mai mult decât se aştepta Reghe. Echipa sa a început cu o posesie superioară şi chiar a ameninţat poarta apărată de Iliev, dar când la finalizare se găseşte Gabi Enache, parcă prind curaj şi Astafei&Co. La cum şutează Enache, zici că l-au supărat scaunele goale din spatele porţii şi acesta vrea să le deranjeze cu mingea.

Degeaba a băgat vedetele

În minutul 28, Achim i-a dat încă un motiv lui Reghecampf să îl critice: n-a fost în stare să bage mingea în poartă din trei metri. Dacă până acum Reghe se văita de aportul defensiv al mijlocaşului, acum se poate lua cu mâinile de cap şi când Vlad este în atac.
Enervat la culme de repriza penibilă făcută de elevii săi, lui Reghecampf i s-a tulburat mintea la pauză şi, fără să mai stea pe gânduri, i-a aruncat rapid în luptă pe Adi Popa, De Amorim şi Boldrin. Degeaba! Cu tot cu vedete în teren, Steaua a jucat steril, echipa mai vie fiind Botoşani. Problema lui Reghecampf în acest moment nu este egalul cu Botoşani, ci jocul echipei, care este steril şi pe alocuri penibil. Ce soluţii va găsi Reghe miercuri, în Derby de România? Pentru că nici acolo Steaua n-a mai impresionat de ceva timp.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  28 Noiembrie 2016, 14:00

CFR-ul nu e deloc o echipa mica,iar Mediasul,de mic ce este,ocupa locul trei...Sa vedeti ce papara o sa le dea Dinamo ! Ca Voluntariul a facut-o deja...

demolarii
demolarii  •  28 Noiembrie 2016, 13:06

Daca Botosaniul juca asa de prost cu Dinamo, cu tot arbitrajul de la acel meci , Dinamo castiga lejer.....penibil meci.....un campionat foarte slab....

valentinn10
valentinn10  •  28 Noiembrie 2016, 11:05
Postat de Mircea Truta pe 28 Noiembrie 2016, 10:13

Fara punctele castigate de Deaconu Steaua ar juca in play out!

Zi sa mori tu, *** , e ora pentru *** , sa nu pierzi oala cu terci , nerealizatule...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează