FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO

VIDEO / Chipciu a scăpat de Rubio şi l-a învins cu uşurinţă pe Curcă!

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2010 00:00

În minutul 30, Chipciu a profitat de neatenţia defensivă a lui Dinamo şi a deschis scorul cu un şut la colţul scurt din interiorul careului.

Nou-venitul Rubio l-a scăpat pe tînărul mijlocaş al Braşovului, care s-a descurcat excelent şi nu i-a dat nici o şansă lui Curcă, ieşit în întîmpinare.

La pauză, FC Braşov conduce cu 1-0, iar repriza secundă se anunţă extrem de tensionată!

VEZI AICI GOLUL LUI CHIPCIU!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
aldo_m
aldo_m  •  12 Septembrie 2010, 23:01

CINE L-A INVATAT PE ANDONE SA BAGE UN JUCATOR STRAIN CARE NICI MACAR NU CUNOASTE LIMBA ,de ce l=a tinut in teren pe margaritescu DE CE ,andone cel mai slab antrenor care l-a avut dinamo ,asta nu stie sa faca SCHIMBARI ASA ERA SI TALNAR NU STIA SA FACA SCHIMBARI

zviorel1983
zviorel1983  •  12 Septembrie 2010, 22:06

100% la faza golului mingea ajunge la Chipciu( marcatorul golului) din piciorul arbitrului! Comentatorii meciului ma asteptam sa fie adormiti sa nu remarce acest lucru ; erau prea euforici la marcarea golului! Insa de la echipa GSP nu ma asteptam ca in pauza meciului sa nu aduca in discutie acea faza! Poate la Recursul Etapei o sa vedem faza! Eliminare si penalty neacordat; gol primit pe nedrept! Asa pierde Dinamo!

had3s89
had3s89  •  12 Septembrie 2010, 22:01

de penalty-ul lu` dinamo nu ziceti nimic nemernicilor?daca era invers faceati apoplexie.acum nici n-ati bagat de seama.era gol,a oprit mingea cu mana.rusine

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close