FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 3-0

VIDEO Cînd ”cîinii” devin stăpîni » Dinamo devine lider la capătul unui meci pe care l-a dominat: 3-0 cu Voluntari

Matei a fost de neoprit seara trecută
Matei a fost de neoprit seara trecută

Articol de - Publicat vineri, 14 august 2015 00:00

Tripleta Filip, Matei și Rotariu a decis cea mai categorică victorie a ”cîinilor” din acest sezon.

Jos scuturile! Dinamo are și colți. Dacă în derby Rednic și-a baricadat jucătorii în speranța unei remize, cu Voluntari "cîinii" îmbracă haina prădătorului.

Alb-roșiii prind chipul unei formații clădite pe prudență și dăruire. Un chip, fizic și spiritual, prezent și-n jocul lui "Leonidas" Vojnovici, care amintește de altă perioadă în care celebrii "spartani" ai aceluiași Rednic aveau România la picioare.

Căpitanul construiește prima fază periculoasă (18), însă șutul său îl vizează mai mult pe Novac. Ilfoveanul cade secerat de lovitura croatului, care anunță un caracter nemilos al lui Dinamo.

Gavrilă centrează, iar Vojnovici înfruntă și Balauru. Mijlocașul deviază superb mingea, însă goalkeeperul respinge de sub bară (25). Cinci minute mai tîrziu, din nou în poziție ideală, îl ia la țintă cu un șut puternic pe Novakovici, care-și salvează echipa.

Atenție, cîine rău!

Omul meciului din partida cu Steaua e prezent și aici! Filip sprintează pe lîngă Achim, își face mingea pe stîngul, și-l execută pe Balauru cu un șut la firul ierbii. 1-0! Dinamo e montată. Adversarii ricoșează din "Bizonul" Gnohere, Filip încearcă iar periculos poarta (38), iar Gavrilă lovește bara chiar înaintea pauzei.

Dominare totală

Pauză care n-a liniștit haita! Dinamo simte că-și poate distruge adversarul. Filip anunță furtuna cu două ratări incredibile (52, 54). Fai zburdă pe flancul stîng, centrează în mijlocul careului, iar Matei lovește (55).

Nu trec zece minute, Gavrilă înșiră apărarea Voluntariului și Rotariu reia în plasă la capătul unei bîlbîieli. Alb-roșiii au nenumărate șanse pînă la final, însă tabela rămîne neschimbată.

Fotbalul zîmbește suporterilor după multă vreme. O postură a "cîinilor" pierdută într-un amalgam de tristețe, ratări și dezamăgiri. În Ștefan cel Mare domnește liderul.

"Mircea Lucescu pe bancă!" :D

Chiar înaintea partidei, crainicul de la stadionul Dinamo a stîrnit amuzamentul suporterilor și, totodată, curiozitatea oamenilor prezenți în tribună. Acesta l-a confundat pe tehnicianul "cîinilor", Mircea Rednic, cu antrenorul celor de Șahtior, Mircea Lucescu, și el în trecut pe banca roș-albilor.

Persona non grata

Fanii "cîinilor" n-au uitat de Pîrvulescu. Fundașul ilfovenilor a fost apostrofat încă de la încălzire de suporteri, care n-au iertat episodul celebrului său transfer în Ghencea. Deși se declarase dinamovist convins și urma să ajungă în Ștefan cel Mare, Pîrvulescu a semnat cu Steaua în vara lui 2012.

Ca de la "cîine" la cîine!

Spre amuzamentul suporterilor, dinamoviștii au intrat pe teren cu un banner sugestiv,  împotriva maltratării animalelor. Episodul a fost cu atît mai comic cu cît, înaintea mesajului, era afișat un cîine care semăna cu cele două simboluri de pe emblema clubului.

Debut pentru Palici

Mircea Rednic a avut nevoie de doar trei zile pentru a-l arunca în luptă pe Antun Palici, jucător ce a fost transferat luni la Dinamo. Croatul este un mijlocaș central de 27 de ani care a evoluat ultima dată în Slovenia pentru NK Krka. Nou-venitul a intrat în minutul 75 pe teren în locul lui Bogdan Gavrilă, 23 de ani.

"Singurul lucru care ne lipsește este golul. Trebuie să fim puțin echilibrați, să nu fim nici prea ofensivi, nici prea defensivi"
Bogdan Vintilă, antrenor FC Voluntari

"Este devreme să ne gîndim la mai mult. Trebuie să luăm fiecare meci în parte de acum înainte. A fost o oarecare stare de oboseală, dar ne-am revenit și am cîștigat categoric"
Cosmin Matei, mijlocaș Dinamo

"Am sperat foarte mult de la meciul de astăzi. Le-am făcut cadou un gol și s-a schimbat imediat soarta meciului"
Daniel Pancu, atacant FC Voluntari

"Dacă nu ne schimbăm atitudinea, o să așteptăm mult pînă la prima victorie. Nu ne-am ridicat la pretențiile lui Dinamo. Sper ca pe viitor să fim mai modești în declarații. Dinamo își merită locul"
Dinu Todoran, căpitan FC Voluntari

"Nu ne interesează că se vorbește răutăcios despre noi. Noi ne facem treaba și sperăm să rămînem sus în clasament pînă la finalul sezonului"
Dorin Rotariu, atacant Dinamo

CE A ZIS MIRCEA REDNIC DUPĂ MECI:

  • "Am înscris trei goluri, puteam să mai înscriem. Nu mi-a plăcut prima repriză, am fost dominați, ei au avut posesie. Vreau altceva! Vreau mai multă agresivitate, mai mult presing! În repriza secundă, adversarii noștri au căzut fizic"
  • "N-am venit degeaba la Dinamo. Am oprit jucătorii în care am încredere și au demonstrat că sînt buni. Mulți au zis că prea sînt grași, prea sînt slabi, în fine..."
  • "Voiam să îl schimb pe Matei fix înainte de golul pe care l-a marcat. S-a scos că a dat gol"
  • "Alioșa a jucat accidentat în a doua repriză, asta nu mi-a convenit. S-ar putea să lipsească două săptămîni din cauza asta"
  • "Jucătorii au avut voie să stea pînă mai tîrziu după egalul cu Steaua, dar am văzut că au ajuns pe la șase dimineața acasă, a fost cam tîrziu"

dinamo voluntari 3 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 August 2015, 10:04

am ras cand am vazut banerul. cei din jur la fel, am fost amuzati la T 1 si am spus ironic: da, da, nu ne mai maltratati, vere, gata, de 9 ani ne bateti toti, ajunge ! gata, deci ! hai cu 19, amigos, gata !..)) FORZA 1.FC DINAMO !

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  14 August 2015, 09:08

In sfarsit il vad pe Matei ca este jucatorul care face diferenta intr-un meci. SI asta nu o spun pentru ca a marcat, ci pentru ca a fost capabil sa-si domine adversarul. Faceti ceva cu crainicul stadionului......este FALSSSSSSSSSSSSSSSSSS.!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează