FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - VIITORUL 0-0

VIDEO Cînd frigul naşte fotbal » Ceahlăul şi Viitorul au remizat fără gol pe un teren îngheţat

Popadiuc și Toșca au arătat că fotbalul frumos nu ține cont de poziția din clasament
Popadiuc și Toșca au arătat că fotbalul frumos nu ține cont de poziția din clasament

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 08 decembrie 2013 22:17

Echipa lui Hagi, privată de un penalty în minutul 50, s-a apărat foarte sus şi a forţat curajos în ofensivă, în vreme ce nemţenii nu şi-au revenit după 0-3 etapa trecută la Vaslui.

Vîrful Constantinescu îl umileşte pe Larie, dar Chitoşcă trage în portar din 9 metri. Mingea nu iese afară, oaspeţii contraatacă, Nikolov îl ţinteşte pe Jovici. Şi ping-pong-ul atractiv, cu erori, impetuozitate şi ratări savuroase, durează o repriză!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Se poate şi în Liga 1, cînd Ceahlăul vrea să arate că nu-i foc de paie, iar Viitorul simte că sărbătorile la retrogradare se transformă în hanger. Şi cînd frigul, la Piatra-Neamţ, nu te lasă să stai o clipă!

Dacă intra tot, era 5-8!
Cu stoperii la jumătatea terenului, de parcă antrenorul Vintilă n-ar fi fost portar, băieţii lui Hagi au bifat ocazii cu Axente şi Gavra bîlbîiţi în buza porţii, Nikolov şutînd imatur din cîţiva metri (40). Popadiuc şi Cînu au ţinut pulsul la gazde, primul cu un şut din alergare, în transversală (15), al doilea cu o lovitură de cap "peste" (32).

Dar, după pauză, Ceahlăul s-a mistuit, cu tot şutul lui Golubovici, fără preluare, respins greu. Băluţă a sclipit iar, fără să aibă însă un "ţintaş" veritabil alături. Ce echipă s-ar naşte cu mijlocul entuziast şi creativ al Viitorului, rigurozitatea defensivă a nemţenilor şi-un vîrf determinat?

Penalty neacordat pentru Viitorul
În minutul 50, Băluţă a plecat într-o cursă pe banda dreaptă, l-a depăşit pe nemţeanul Cazan şi a intrat în careu: stoperul gazdelor l-a agăţat din spate, fără să atingă balonul, însă "centralul" Bocăneală nu a acordat lovitură de pedeapsă pentru Viitorul.

598215-ceahlaul-viitorul-o-o.jpg

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
rapidbr
rapidbr  •  09 Decembrie 2013, 09:22

vreti albume cu orice echipa din romania care contine pozele a circa 85% din jucatori care au evoluat la clubul respectiv din 1990 incoace ? trimite adresa de mail la [email protected] si vei primi ce doresti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează