FOTBAL  »  Superliga  »  SĂGEATA - STEAUA 1-2

VIDEO Ciupeală în ceaţă » Steaua a învins la limită Săgeata, 2-1, şi s-a dus la opt puncte în faţa Astrei

Varela a marcat patru goluri în Liga 1 pentru Steaua
Varela a marcat patru goluri în Liga 1 pentru Steaua

Articol de - Publicat luni, 24 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 martie 2014 23:55

Conduşi după golul rapid al lui Guerra, "militarii" s-au chinuit pînă la penalty-ul transformat de Keşeru, au preluat conducerea după "capul" lui Varela şi au tremurat pe final, cînd Deletici a lovit bara.

Steaua a venit la Constanţa ca pentru un picnic duminical. Rivalii considerau meciul un 2 solist clar, întreg stadionul a venit în roş-albastru, Astra şi Petrolul se împiedicaseră.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Însă s-a trezit într-un scenariu de Arthur Conan Doyle: o ceaţă densă, un început de coşmar şi gol încasat în minutul 6! Dulee Johnson l-a angajat excelent pe Achim, Niţă a scos şutul mijlocaşului dreapta doar pînă la Guerra, spaniolul a împins în poarta goală!

Popa, popas în careu
Achim a fost, precum tizul din Moromeţii, un frate mai mare pentru "Niculae" Latovlevici: l-a învîrtit pe fundaşul de bandă şi a fost aproape de assist (22), dar Gardoş s-a împotrivit! Haosul din tabăra Stelei a fost întrerupt de o incursiune marca Sînmărtean.

Fostul vasluian a fost faultat în careu de Fl. Popa, acelaşi stoper care o comisese şi în tur (32). Keşeru, intrat în locul absentului Stanciu, a fost eroul unei faze memorabile: fluierat copios înainte de şut, aplaudat în picioare după ce l-a învins pe Panagopoulos. 1-1!

Dublu impact Varela
Scorul-surpriză de la pauză n-a rezistat decît 10 minute. La un corner de pe dreapta, executant acelaşi Keşeru, Varela a urcat parcă trepte invizibile în faţa porţii gazdă şi l-a pedepsit pe Panagopoulos cu un "cap" puternic (55). Nu l-a iertat nici pe Borja, şase minute mai tîrziu: l-a înţepat cu fruntea în ceafă pe spaniolul ghinionist, care a rămas întins pe gazon!

Cît pe-aici, Deletici!
Cu Piovaccari intrat pentru un gol al liniştii, iar Prepeliţă pentru a îngroşa apărarea, Steaua n-a tasat răsadul emoţiilor: Deletici a zguduit bara cu un sfert de oră înainte de final, Roman a înscris spectaculos, cu călcîiul, reuşită anulată pentru ofsaid!

Cele două minute de uluială s-au repetat în prelungiri: din opt metri, nemarcat, Guerra a trimis pe lîngă! Cu opt puncte peste Astra, Steaua a răsuflat ca un bolnav de astm şi aşteaptă turul din Cupă, cu Dinamo.

610326-sageata-steaua-1-2.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Galeria l-a înţepat pe MM
Fanii Stelei au afişat un mesaj "cu dedicaţie" pentru condamnaţii din Dosarul Transferurilor şi alţi doi "grei" ai fotbalului românesc, "Naşu'" şi Dragomir. "Sînt 9 pînă acum, lipsesc Sandu şi Mitică / Să avem 11 de o echipă!" a fost mesajul galeriei Stelei. Fără menajamente pentru Gigi Becali ori MM Stoica!

Stanciu l-a enervat pe Reghe
Nicuşor Stanciu n-a prins deloc o zi bună. Titularizat după ce etapa trecută fusese suspendat, mijlocaşul central l-a dezamăgit crunt pe Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul n-a mai rezistat şi după 29 de minute l-a înlocuit cu Claudiu Keşeru, cel pe care-l oprise pe bancă pentru a-i face loc lui Nicuşor. De altfel, acesta e stelistul a cărui neconvocare la echipa naţională a făcut ca antrenorul Stelei să reaprindă conflictul cu Piţurcă.

"Galbenul" aduce suspendarea
Aseară, Lucian Sînmărtean a încasat în minutul 50 cel de-al 8-lea cartonaş galben din acest sezon. Din acest moment, orice cartonaş pe care mijlocaşul îl va mai vedea îi va aduce suspendarea. Fostul vasluian nu e singurul stelist în această situaţie. La fel se întîmplă şi cu Cristi Tănase, care a acumulat pînă acum 9 cartonaşe galbene în acest campionat!

Vreme deplorabilă, teren prost
Deşi în restul ţării se înregistrau temperaturi de peste 15 grade, vremea a fost mohorîtă la Constanţa: doar 6 grade Celsius, minim pentru România ieri! O ceaţă densă a cuprins şi stadionul Farul, care a mai avut un mare minus: gazonul. Cu nici 24 de ore înainte, pe acelaşi teren s-a jucat Farul - Rapid 0-2, meci de "B"!

Cozi interminabile
Fiindcă accesul în stadion a fost permis cu doar o oră înaintea startului, la porţile acestuia s-au înregistrat cozi imense chiar şi după fluierul de start. Unii spectatori au intrat în teren şi în minutul 20!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
shab
shab  •  25 Martie 2014, 12:11
Postat de smdb pe 24 Martie 2014, 10:37

Cine a scris articolul asta ori n-a vazut meciul, ori e pe langa complet. Cum sa-i dai la Tanase nota 6?!!?!? Si 1 era prea mare. Si faza cu "Stanciu l-a enervat pe Reghe" si de asta la scos dupa 28 de minute, mor de ras. Stanciu a jucat pana in min. 28 in nota echipei, cu nimic mai prejos deca Chipciu, Popa si mai ales Tanase. Numai, vedeti voi, Reghe nu scoate oamenii la schimbari dupa cum joaca ci dupa nume, are preferatii lui, la fel ca Piturca caruia i se crede superior. Fara exceptie schimbarile la Steaua sunt Stanciu urmat de Adi Popa. Si schimbarea s-a facut in min. 28 pentru ca si Reghe s-a prins si el ca sistemul lui cu Chipciu varf e o basina.

Esti penibil si n-ai treaba cu fotbalul.

60old
60old  •  24 Martie 2014, 11:39

Urat meci. Daca jucam asa joi, ne-o furam.

mirceatoader
mirceatoader  •  24 Martie 2014, 10:56

Cele mai bune predictii din fotbal le gasesti numai pe prowinbet . com

Vezi toate comentariile (23)
Comentează