FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - U CLUJ 1-1

VIDEO Claugol le-a luat oxigenul » U Cluj a reuşit să scoată un punct din confruntarea cu FC Braşov, scor 1-1

Explic. foto: Mateiu (stînga) a deschis scorul cu un şut senzaţional de la 22 de metri // Foto: Bogdan Bălaş (Braşov)
Explic. foto: Mateiu (stînga) a deschis scorul cu un şut senzaţional de la 22 de metri // Foto: Bogdan Bălaş (Braşov)

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 01:14

Niculescu i-a dat aseară o palmă morală lui Badea. ”Stegarii” au intrat serios în zona minată, deşi au jucat toată repriza secundă în superioritate VEZI AICI REZUMATUL VIDEO

Universitatea lui Claudiu Niculescu a înrăutăţit grav aseară situaţia galben-negrilor lui Ionuţ Badea, la prima apariţie ca tehnician a ultimului pe banca Braşovului. Se ştie ce animozitate exista între cei doi colegi de breaslă, mai nou, cînd Badea era antrenorul lui Clau-gol la Cluj. Iar Niculescu a arătat aseară că are stofă de "allenatore". A făcut schimbări inspirate, Adrian Cristea centrînd pentru reuşita lui Pele, şi a rezistat în deplasare cu un om mai puţin timp de o repriză după eliminarea lui Galamaz. Chiar dacă U nu mai are şanse la Europa League, Claudiu a găsit motivaţie într-un meci ce-l putea ceda.

Gazdele n-au găsit calea spre cele 3 puncte, deşi au avut destule oportunităţi. Dias (45) era să-l surprindă cu o boltă pe Bornescu, apoi a pus mingea pe "transversală" (51). Portarul clujenilor a fost providenţial în minutul 80, cînd a blocat magistral şutul lui Viveiros, apoi Hadnagy a fost blocat. Udoji (81) a risipit ultimele şanse ale braşovenilor la o victorie ce le-ar fi fost necesară ca oxigenul.

Inbox
- Fanii gazdelor n-au mai răbdat şi pe final şi-au vărsat năduful împotriva jucătorilor lui Badea, scandînd "Ruşine să vă fie!" cîteva zeci de secunde.
- Oaspeţii au cerut penalty în minutul 38, la duelul dintre Grozav ( U Cluj) şi Velayos (Braşov) din careul "stegarilor".
- Galamaz a fost eliminat corect în minutul 47.
- Bornescu: "Am arătat că sîntem o echipă bună, ne-am demonstrat nouă că avem capacitatea de a ne reveni, chiar şi în inferioritate numerică".
- Niculescu: "Nu sînt cu ochii pe statistici, mă bucur că U nu pierde, ci acumulează puncte. E un campionat care pe care, orice e posibil".
- Mateiu: "Păcat că golul meu n-a adus şi victoria. Retrogradarea, ca şi titlul, se va juca pînă în ultima etapă".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sapcarosie
sapcarosie  •  24 Aprilie 2012, 15:13

O prima repriza facuta de studenti cum mai rar mi-a fost dat sa vad in ultimele meciuri , un gol al brasovului venit de nicaieri si un U norocos ,dc sa nu recunoastem ,pe final. In rest jocul se leaga tot mai bine si mai bine ,de la meci la meci. Numai U.

nenea007
nenea007  •  24 Aprilie 2012, 10:35

Brasovul merita sa joace in prima liga.Eu sper sa se salveze,alaturi de Tg.Muresul lui Nelutu Sabau.Succes!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close