FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - PANDURII 3-2

VIDEO Colac de salvare » Gaz Metan a obţinut o victorie importantă în meciul cu Pandurii, scor 3-2

Lazăr exultă pentru cele trei puncte obţinute în meciul cu Pandurii.
Lazăr exultă pentru cele trei puncte obţinute în meciul cu Pandurii.

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 01:16

Vitinho a semnat reuşita victoriei cu o reluare atenuată de intervenţia lui Mingote, dar care a depăşit totuşi linia porţii. CLICK AICI PENTRU IMAGINI VIDEO

Mediaşul ar trebui să se gîndească să retragă tricoul cu numărul 2 cînd Ciprian Petre va decide să se lase de fotbal. Dacă nu marchează spectaculos, mijlocaşul de 31 de ani inventează o pasă de gol. Aseară, Frăsinescu a profitat de cornerul excelent executat de Petre (6) şi a deschis scorul cu o lovitură de cap plasată la colţul scurt.

Pe val, gazdele au majorat diferenţa: Bawab a căzut destul de teatral de lîngă Viera, l-a impresionat pe Teo Crăciunescu, iar Lazăr a transformat lovitura de pedeapsă (24).

Trupa lui Grigoraş, croită pentru jocul ofensiv, n-a dezarmat şi a luat în stăpînire mijlocul terenului. Insistenţa gorjenilor a fost răsplătită cu golul lui Lemnaru, înainte de pauză, pus în scenă de o pasă filtrantă a lui Nistor (43). Pandurii au început în forţă şi actul secund. Markovici l-a agăţat pe Maxim în careu, iar Ibeh a adus egalarea (54). Meciul s-a încins.

Pe ruta Petre - Frăsinescu mingea a ajuns în careu, Vitinho a reluat tare cu capul, Mingote a respins prost, în spate, şi a fost respinsă de Rada (67). După ce depăşise însă linia porţii! 3-2, dar finalul a fost nebun după accidentarea lui Markovici şi eliminarea lui Frăsinescu (77). Zidul gazdelor a rezistat, asistentul Vătămanu a anulat corect golul lui Lemnaru din minutul 90, iar Mediaşul a obţinut trei puncte uriaşe în lupta pentru salvare.

"A fost greu, deşi am avut la un moment dat un avantaj ce părea liniştitor. Pandurii e o echipă ce joacă cu un triunghi Voiculeţ - Pintilii - Nistor foarte bun" (Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan)

"Am revenit de la 0-2, dar am luat apoi foarte uşor gol. Cred că a fost o partidă agreabilă, din păcate cam fragmentată de arbitri. Fotbalul e un joc bărbătesc, jocul putea fi lăsat mai liber" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gazistu_med
gazistu_med  •  24 Aprilie 2012, 11:26
Postat de ionutcampean pe 24 Aprilie 2012, 10:01

bravo gazarii!!

gazarii sunt cei de la petrolul..................cei de la gaz metan medias sunt gazisti

ionutcampean
ionutcampean  •  24 Aprilie 2012, 10:01

bravo gazarii!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează