FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 3-2

VIDEO Comedia aiurelilor » Dinamo așteaptă Derby de România într-o atmosferă încinsă după ce a pierdut și cu Pandurii, 2-3

Marius Alexe a pierdut în duelul cu adversarii de la Pandurii
Marius Alexe a pierdut în duelul cu adversarii de la Pandurii

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2015 00:00

Oltenii au greșit mai puțin aseară și au obținut a treia victorie contra ”cîinilor” în această primăvară.

O apărare penibilă, a lui Dinamo, contra uneia de rîs, a Pandurilor. Linii ofensive însetate de gol, drept dovadă că la orice atac, cu defensivele hilare din față, se poate schimba tabela de marcaj.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nici n-a apucat aseară Edward Iordănescu să se bucure de golul lui Nicoară (9), că s-au trezit "cîinii". Și-au devenit răi. Vîrfurile șomere, vreme de o lună și jumătate, ale lui Stoican au semnat o revenire spectaculoasă, în doar 6 minute, Niculae și Alexe călcînd în picioare niște apărători caraghioși. Jocul a fost deschis, pe contre, dar Serginho (45) a respins un șut al lui Răduț.

Naumovski (51) s-a afirmat la reluarea lui Mrzljak, însă a comis-o, ulterior, la lovitura liberă bătută de Șandru (55), care a egalat: 2-2! După ce a avut partea sa de vină la primul gol al bucureștenilor, fundașul dreapta al Pandurilor și-a făcut un cadou la debutul în Liga 1.

Dinamoviștii au reușit să piardă iar un meci pe care se părea că-l controlează. După bara lui Mrzljak a venit eroarea lui Gavrilă, care a pasat la adversar, iar la capătul fazei Nistor (80) a înscris golul victoriei.

Pandurii iese din zona roșie, Nistor se așază în tribună și dedică reușita lu' domn primar de ziua lui, iar Stoican a fost acompaniat spre Derby de România cu clasicele, deja, scandări "Demisia, demisia!".

6 luniau trecut de la precedentul gol al lui Alexe în Liga 1, de la meciul din tur cu Pandurii, 3-2, din Ștefan cel Mare

 "Dacă vom continua să facem și cu Steaua aceleași greșeli ca-n meciul cu Pandurii, vom fi taxați drastic. Nu e de ajuns să îmbraci tricoul lui Dinamo și să faci act de prezență!"
Marius Niculae, atacant Dinamo

"Băieții mi-au zis: «Ia și bate!». Am făcut-o și se pare că a fost gol. Sper să nu fie nici primul, nici ultimul. Jucăm să cîștigăm, nu să pierdem"
Bogdan Șandru, fundaș Pandurii

"Sperăm să nu mai facem cadouri adversarilor. Noi ne motivăm doar cu echipele mari. Vrem să ne salvăm rapid de la retrogradare"
Dan Nistor, mijlocaș Pandurii

pandurii dinamo 3 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Aprilie 2015, 17:55

oo. nici nu am stiu ca e etapa. deci, iar si-au furat-o astia eroic ?.) vai de capul lor de prapaditi.

manole18
manole18  •  29 Aprilie 2015, 12:54

Serban unde a disparut? De ce nu il joaca?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Aprilie 2015, 11:53

Alexe a facut un meci bun, la fel Niculae. Cel mai bun portar din lot ramane T. Marc. Filip este mult peste Serginho, al carui flanc a fost in permanenta praf si pulbere. Fara Bunoza apararea scartaie rau. In rest, cam nimic. Haos. Si un Matei/ ca de obicei: nul! Sa fiu in locul lui Stoican, i-as pune pe alde Matei si Cristescu sa traga dupa fiecare antrenament cate 500 de suturi la poarta, pana invata executia!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează