FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - PANDURII 0-2

VIDEO: Craiova a pierdut în Bănie cu o contracandidată la retrogradare » S-a cernut sita

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 aprilie 2011 23:38

Craiova nu a cîştigat nici aseară, iar echipele aflate pe loc retrogradabil au rămas la 4 puncte în spate

Meciul cu Pandurii trebuia să fie cel care să o trezească pe Ştiinţa, care se prezenta cu un nou antrenor pe bancă, după ce Laurenţiu Reghecampf l-a înlocuit pe Nicolo Napoli. Şocul dorit la echipă nu s-a simţit deloc! Ba din contră, oltenii au făcut unul dintre cele mai modeste jocuri din acest campionat!

Din Craiova a rămas doar numele, iar asta s-a văzut şi aseară. Gorjenii s-au dus în Bănie să nu piardă, însă evoluţia juveţilor i-a făcut pe elevii lui Grigoraş să prindă curaj şi să forţeze. Astfel, după două jumătăţi de ocazie ale craiovenilor, Cardoso a centrat pentru Stromajer, iar slovenul, nederanjat de nimeni, i-a scos ochii lui Sliviu Lung cu o lovitură de cap ce a lovit transversala înainte de a poposi în plasă. Pandurii au intrat la vestiar cu avantaj pe tabelă, în vreme ce alb-albaştrii începeau să se gîndească la "matineu".

Gluma s-a îngroşat în minutul 57, cînd Nistor i-a pasat lui Lemnaru, iar acesta i-a rupt frînele lui Zoro şi a marcat pe lîngă Lung. Era 2-0 şi spectatorii începeau să plece acasă: "Lasă, că la anul jucăm dimineaţa, serile ni le petrecem cu familiile". Degeaba l-a introdus Reghe pe Florin Costea! Fotbalistul evaluat de Mititelu la două milioane de euro e doar o copie a celui dinainte de accidentare! Mai activ a fost Bujor, însă fostul ieşean nu a putut să trimită spre poartă din 4 metri! S-a terminat aşa, iar elevii lui Reghe au ajuns pe primul loc retrogradabil, la 4 puncte de Pandurii!


12 etape au trecut de cînd Universitatea a cîştigat ultima oară, se întîmpla pe 1 noiembrie, la Urziceni (2-1)


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
brownbear
brownbear  •  08 Aprilie 2011, 12:30

Groparul Craiovei are nesimtirea sa iasa si acum pe posturile TV Ar mai fi ceva de comentat? In privinta echipei, nimic. In privinta Creaturii Boovene, a acestui analfabet ajuns patron se poate scrie un roman. Un roman cu titlul ,,Groparul Craiovei Maxima'. Un roman care sa fie editat intr-un singur exemplar cu poza Creaturii pe coperta. Un exemplar care sa fie asezat in centrul Craiovei pentru ca fiecare sa aiba pozibilitatea de a scuipa mutra Groparului.

doru5
doru5  •  08 Aprilie 2011, 11:39

Slabi , slabi de tot! Pacat de numele echipei! mare pacat! Nici o minune nu ii mai poate salva pe craioveni!

ray51
ray51  •  08 Aprilie 2011, 10:07

Nu va suparati olteni. Nu te supara Reghe. Nu te supara Mititelule. Cand veti fi uitat de obarsia voastra olteneasca (caposenie, vanitate, rautate, capra vecinului, etc), cand veti fi renuntat la antrenori cu voci de soprane (iertat sa-mi fie), cand smecheria va fi inlocuita de seriozitate, transpiratie si cand veti fi petrecut 1-2 ani in Liga secunda, mai discutam. Vom mai discuta si despre calitatile voastre, despre echipa unei mari iubiri, despre UNIVERSITATEA si despre multe altele. La buna vedere !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close