FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - U CRAIOVA 3-0

VIDEO: Craiova se scufundă spre matineu » Ştiinţa e groggy

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 18 aprilie 2011 22:58

Clujul a cîştigat duelul Universităţilor şi va juca în Liga 1 şi anul viitor, în timp ce oltenii se scufundă spre matineu

Craiova şi-a jucat ieri una din ultimele cărţi pentru rămînerea în prima ligă. Şi a jucat-o prost. După un sfert de oră de tatonare, duelul Universităţilor a oferit un joc viu în prima parte, cu multe ocazii de poartă. În goana după puncte, oltenii s-au deschis mai mult şi le-au oferit spaţii largi clujenilor. Cu David Lopes visător, Cojocnean s-a simţit în largul său pe banda dreaptă, dar a tras slab din unghi la prima acţiune (11). După episodul nefericit din derby-ul Clujului, ieri, Niculescu a avut aer, dar a ratat puţin ţinta din execuţia preferată, lovitură liberă de la 25 de metri (18). Nici din penalty n-a avut mai mult noroc, trimiţînd teleghidat, la semiînălţime, uşor parabil pentru Lung (22).

Oltenii cu barele, ardelenii cu golurile
Oaspeţii au replicat cu şuturi de la distanţă, bine calibrate: Prepeliţă (18), cu pămîntul, reţinut, Subotici (27), demivoleu în bara laterală şi Dorel Stoica (37), tot în bară, dar în transversală. Dar golurile au căzut în plasa lui Silviu Lung jr. cu puţin înainte de pauză. Pe tabelă, un singur autor, Cojocnean, omul primăverii la Cluj. Mai întîi, mijlocaşul a profitat de respingerea scurtă a lui Dănănae şi a tras la colţul lung (38), după care a evitat elegant ofsaidul şi a pus latul la lansarea lui Cristea (45).


Zero Craiova
După pauză, "şepcile roşii" şi-au conservat avantajul cu un joc de pase la mijlocul terenului. Contrar aşteptărilor şi parcă ignorînd situaţia critică din clasament, "juveţii" n-au avut forţa să revină. Ba mai mult, au mai primit o lovitură în prelungiri, de la juniorul Morar (17 ani), abia intrat în teren. La Universitatea din Cluj se vor da examene în prima ligă şi la anul, în timp ce, la Craiova, cursurile se ţin aproape sigur la matineu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
goldengoal
goldengoal  •  19 Aprilie 2011, 18:29
Postat de cata_buc pe 19 Aprilie 2011, 12:06

hahaha ce penibil esti , pai retrogradarea e hotarata de mult de catre acest borfas numit mititelu , te lamuresti tu duminica seara ,daca Craiova scoate un egal inseamna ca le-a cazut mielul greu la brasoveni sansele de ramanere in prima divizie sunt ZERO

De ce sa fiu penibil? Pentru ca mai cred in echipa? Pai optimismul e penibil? Uitati-va la englezi! Man Utd, Liverpool, Middlesbrough...

puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  19 Aprilie 2011, 15:06

pleaca ba mititelule ca ne-ai imblonavit

stresul_tau
stresul_tau  •  19 Aprilie 2011, 13:34
Postat de cata_buc pe 19 Aprilie 2011, 10:16

macar pleaca si acest mititel "investitor" daca tot retrogradeaza?

Comentariul tău...chiar daca pleaca,datoriile raman.datoriile sunt ale stiintei nu ale muicelului.stiintza este in litigiu cu fiscul cu piti cu jucatorii neplatiti,nu muicelu.chiar daca ar da-o gratis,urmatorul finantzator va pleca de la -20 milioane.12 la piti,4 pe la fisc si ce-o mai fi pe la jucatori. de atatea luni neplatite chiar si cei care au plecat au datorii care vor fi platite pana la urma.,pt ca au litigiu cu stiintza nu cu persoana muicelului.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează